Как се махат облегалките за главата от предните седалки, трябва ми да ги махна за малко , за да си сложа тапицерията , която трябва да мине през двете метални пръчки дето я държат. Че то само с дърпане не става , май си требва и ....?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за махане на облегалката за глава на предните седалки
Collapse
X
-
u_bo
komshiqta написа:тия облегалки немат вадене , освен ако не искаш да направиш всичко мармалад :D аз даже ходих и до фиат и те ми казаха да забравя да ги вадя и затва си разпорих тапицерията и със двойно залепващо незнам ти за кво искаш да ги сваляш де
Коментар
-
кола
облегалките се вадят по 2-3 вачина и се ВАДЯТ това че някой си /МАИСТОР/нее знаел е друга работа -сени майстора има едни където се завива на 90градуса други има едналамаринка в оста и трябва да се отвори -служи като зегерка а на ТИПО например има където се натиска отдзат по оста и се вади нагоре облегалката
Коментар
-
Опитвахме се с мой приятел да извадим облегалката на неговия Фиат Марея. След многократни, жалки опити се принудихме да разглобим целия гръб на седалката, да отстраним едни скоби, след което облегалката излезе. Т.е. няма начин облегалката да излезе с какъвто и да е било пиниз. Просто НЯМА. Не помага нито завъртане, нито усукване, нито молби, нито псувни - нищо. Само разглобяване. По същия начин е конструкцията и на двете ми Брави. Който го е измислил - да си запали дипломата.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар