да няма наистина още някакъв начин за вадене на облеглките?и на моето пунто 98-ма година се опитвах да ги сваля, но не помръдват за да ги завъртя. имам чувството, че ако напъна още малко ще счупя или изкривя нещо, а и не виждам от къде могат да се завъртят...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за махане на облегалката за глава на предните седалки
Collapse
X
-
u_bo
venco67 написа:Опитвахме се с мой приятел да извадим облегалката на неговия Фиат Марея. След многократни, жалки опити се принудихме да разглобим целия гръб на седалката, да отстраним едни скоби, след което облегалката излезе. Т.е. няма начин облегалката да излезе с какъвто и да е било пиниз. Просто НЯМА. Не помага нито завъртане, нито усукване, нито молби, нито псувни - нищо. Само разглобяване. По същия начин е конструкцията и на двете ми Брави. Който го е измислил - да си запали дипломата.
Коментар
-
Щом е за спорта... Но наистина след като съблякохме тапицерията, видяхме че двете шпилки на облегалката влизат в гнезда от стоманизирана тел и няма начин да излязат от там освен ако тела не се разгъне с клещи. Разгънахме го и облегалката излезе. Така и го оставихме. Сега се вади без проблеми и без чалъми - само дърпаш нагоре...Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
nedialk00
стига глупости, вадят се поне на моята съм ги вадил няколко пъти с гаечен ключ мисля че 17 беше подпъхва се най отдолу и се лашва леко и излиза единия крак после другия пак по същия начин и се издърпва, ако някой е в софия и неможе мога да му ги извадя
Коментар
-
уточнявам че за ФИАТ БРАВО 1,9 jtd 2001година подглавниците на предните седалки (са с копче за регулиране) се свалят като се завъртят на 90 градуса(когато сте срещу седалката въртите здраво обратно на часовниковата страна),желателно е да подложите кърпа за да не наранявате повърхността.После се издърпва лесно.Ако не ви работят копчетата за регулиране се дължи на това че именно тези оси не са завъртени както трябва(трябва да са симетрични и двете,при мен зъбците които се виждат сочат към гредата на водача.Надявам се да съм бил полезен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар