Картера ми се спука тази нощ. Трябва ми спешно да го оправя. Дайте ми съвет къде да отида за демонтаж и лепене днес. Спукан е на място където се вижда и може да се залепи и без демонтаж което за мен е идеално. Дайте ми номер на сервиз и или на някой добър майстор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спукан картер Браво трябва ми спешно съвет
Collapse
X
-
Re: Спукан картер Браво трябва ми спешно съвет
mitkomar написа:Картера ми се спука тази нощ. Трябва ми спешно да го оправя. Дайте ми съвет къде да отида за демонтаж и лепене днес. Спукан е на място където се вижда и може да се залепи и без демонтаж което за мен е идеално. Дайте ми номер на сервиз и или на някой добър майстор.
-
Патил съм същото е не на Темпрата ... Огледай колко голям е удъра, ако е малък вероятността да си засегнал помпата е малка, но ако искаш да си 100% сигурен сваляне е проблема .. незнам как е при твоя двигател - но както и де е свалянето не е трудно. Приготви си след това нова гарнитура - задължително, силикон - устойчив на висока температура - за намазване на гарнитурата и литър масло минимум за доливане. Ако е на удобно място - заварка ще свърши работа - но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО повърхността и пукнатината много добре почистени иначе шуплите са неизбежни, а такова изчистване не е възможно поне аз и майстора - заварчик не успяхме да го направим. Следователно търси едното от двете лепила - едното е на локтайт - двукомпонентна смед - една малка и една голяма туба - нямам спомен как се казваше, но пишеше на опаковката че лепи и върху мръсни и мазни повърхности, а другото е марка сън-фикс /SUN-FIX/ - немско - два компонента - жълт и син пластелиноподобни смесват се 1/1 и се образува сле добро смесване естествено - зелен цвят - лепи също на мръсно и мазно ... УспехиПоздравиИвайлоTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар