Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за еър бег?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за еър бег?

Днес махнах горната част на "жабката"(вътре във самата жабка) и там видях един кабел с букса,който не е включен никаде.Кабела е жълт и е от еърбега.Та питането ми е това кабел за диагностикали е или..........Свети ми лампата на еъра без прекъсване,радиатора ми на парното не капе!
    brava 1.6 16v 95g

Re: Въпрос за еър бег?

harvatin написа:
    Днес махнах горната част на "жабката"(вътре във самата жабка) и там видях един кабел с букса,който не е включен никаде.Кабела е жълт и е от еърбега.Та питането ми е това кабел за диагностикали е или..........Свети ми лампата на еъра без прекъсване,радиатора ми на парното не капе!
    би трябвало да ти е затапен ?

Коментар

a имаш ли еърбег?
      FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

не беше затапена буксата.как да разбера имали еър?
        brava 1.6 16v 95g

Коментар

ами самото табло където е вдлъбнатината над жабката трябва да е запълнена и тр да има надпис.
          FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

махни жабката и ще видищ дали има или не.аз наскоро разглобвах и при мен имаше една букса която не е закачена никаде и е затапена.а щом ти капе радиатора трябва да го жидиш възмойно по скоро.на моито браво така сълзеш е аз се отлагах ремонта та накрая се пръсна и сички токове избягаха стопи се буксата на еърбега и вече нямаче еър.

Коментар

радиатора НЕ КАПЕ,таблото ми е от модела без вдлабнатина.Явно трябва да се маха Значи буксата може и да е за диагностика
              brava 1.6 16v 95g

Коментар

harvatin написа:
                радиатора НЕ КАПЕ,таблото ми е от модела без вдлабнатина.Явно трябва да се маха Значи буксата може и да е за диагностика
                да, там има такава за диагностика.

Коментар

мерси
                  brava 1.6 16v 95g

Коментар

Re: Въпрос за еър бег?

harvatin написа:
                    Куплунгът за диагностика на airbag’s се намира точно там, в ляво към централната конзола и би трябвало да е с предпазна пластмасова тапа и закачен на специална за това поставка. Щом таблото не е вдлъбнато в областта на жабката, трябва да имаш втори airbag, но трябва да има и надпис за това - както споменаха колегите.И мойта лампа за проблем в airbag свети и то от доста време. Правил съм диагностики и опити за отстраняване, но нямам успех. И мойто радиаторче не тече, но преди време ми праха много сериозно салона?!
                    FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Working...
                    X