Днес махнах горната част на "жабката"(вътре във самата жабка) и там видях един кабел с букса,който не е включен никаде.Кабела е жълт и е от еърбега.Та питането ми е това кабел за диагностикали е или..........Свети ми лампата на еъра без прекъсване,радиатора ми на парното не капе!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за еър бег?
Collapse
X
-
u_bo
Re: Въпрос за еър бег?
harvatin написа:Днес махнах горната част на "жабката"(вътре във самата жабка) и там видях един кабел с букса,който не е включен никаде.Кабела е жълт и е от еърбега.Та питането ми е това кабел за диагностикали е или..........Свети ми лампата на еъра без прекъсване,радиатора ми на парното не капе!
-
махни жабката и ще видищ дали има или не.аз наскоро разглобвах и при мен имаше една букса която не е закачена никаде и е затапена.а щом ти капе радиатора трябва да го жидиш възмойно по скоро.на моито браво така сълзеш е аз се отлагах ремонта та накрая се пръсна и сички токове избягаха стопи се буксата на еърбега и вече нямаче еър.
Коментар
-
u_bo
harvatin написа:радиатора НЕ КАПЕ,таблото ми е от модела без вдлабнатина.Явно трябва да се маха Значи буксата може и да е за диагностика
Коментар
-
Re: Въпрос за еър бег?
harvatin написа:Днес махнах горната част на "жабката"(вътре във самата жабка) и там видях един кабел с букса,който не е включен никаде.Кабела е жълт и е от еърбега.Та питането ми е това кабел за диагностикали е или..........Свети ми лампата на еъра без прекъсване,радиатора ми на парното не капе!FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар