Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слагане халогени на броня без отвори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слагане халогени на броня без отвори

Здравейте колеги ! Имам нужда от малко помощ . Реших да си слагам халогени , но бронята е без отвори , под бронята има кабели запътващи се точно до местата където би трябвало да седят , предполагам , че след удар са сменили бронята с обикновенна .. Интересуваме дали някой знае къде в София ще ми изрежат отвори (ако въобще се првави това) и ще ми направят инсталация ( ? ) Не са ми много ясни нещата , затова питам .Моля не ме хранете и не спамете :D
    "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
    "What do you do to help save the world?"

Правих това преди две седмици и утре ще го правя на една Брава.Имаш ли бутон за фарове за мъгла на таблото?Каква е бронята някой ментак или оригинална?Ако е оригинална без отвори за гривните то от вътрешната и страна има контур по които можеш да изрязваш отворите.Аз я рязах с два стари ножа които загрявай на газов котлон и се справих точно за 1 час с демонтажа и монтажа на бронята.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Правих това преди две седмици и утре ще го правя на една Брава.Имаш ли бутон за фарове за мъгла на таблото?Каква е бронята някой ментак или оригинална?Ако е оригинална без отвори за гривните то от вътрешната и страна има контур по които можеш да изрязваш отворите.Аз я рязах с два стари ножа които загрявай на газов котлон и се справих точно за 1 час с демонтажа и монтажа на бронята.
      Хм трябва да видя бронята , сменяна е с обикновена , но трябва да я видя каква е . Щом казваш ,че отворите се правят с нагорещен нож това улеснява много .Мерси колега

Коментар

здр. колега моята сащо беше без отвори но като се мушнах под колата видях че от ватрешната страна на бронята има контури очертани за отворите и аз свалих бронята и сас едно зеге направих отворите след това мой приател ми пусна инсталациа за халогена взех си копче и се получи работата а даже отватрешната страна на бронята и отдолния край си имаше отвори за винтове да се закрепят стойките с една дума всичко без отворите но това е най лесната работа пожелавам ти успех

Коментар

david.bd написа:
          здр. колега моята сащо беше без отвори но като се мушнах под колата видях че от ватрешната страна на бронята има контури очертани за отворите и аз свалих бронята и сас едно зеге направих отворите след това мой приател ми пусна инсталациа за халогена взех си копче и се получи работата а даже отватрешната страна на бронята и отдолния край си имаше отвори за винтове да се закрепят стойките с една дума всичко без отворите но това е най лесната работа пожелавам ти успех
          Супер е станало при теб , нямах време събота неделя да гледам днес ще видя как са нещата Искам да те попитам къде сложи копчето за халогените и на колко степени е ?Мерси за отговора

Коментар

няма степени има само он/офф и седи на реда до отоплението на задния прозорец под радиото. вземаш си оригинално копче и няма да личи, че е преправяна работата
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
              няма степени има само он/офф и седи на реда до отоплението на задния прозорец под радиото. вземаш си оригинално копче и няма да личи, че е преправяна работата
              Хм .. супер Мерси колега

Коментар

Working...
              X