Здравейте колеги ! Имам нужда от малко помощ . Реших да си слагам халогени , но бронята е без отвори , под бронята има кабели запътващи се точно до местата където би трябвало да седят , предполагам , че след удар са сменили бронята с обикновенна .. Интересуваме дали някой знае къде в София ще ми изрежат отвори (ако въобще се првави това) и ще ми направят инсталация ( ? ) Не са ми много ясни нещата , затова питам .Моля не ме хранете и не спамете :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Слагане халогени на броня без отвори
Collapse
X
-
Правих това преди две седмици и утре ще го правя на една Брава.Имаш ли бутон за фарове за мъгла на таблото?Каква е бронята някой ментак или оригинална?Ако е оригинална без отвори за гривните то от вътрешната и страна има контур по които можеш да изрязваш отворите.Аз я рязах с два стари ножа които загрявай на газов котлон и се справих точно за 1 час с демонтажа и монтажа на бронята.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Tornado написа:Правих това преди две седмици и утре ще го правя на една Брава.Имаш ли бутон за фарове за мъгла на таблото?Каква е бронята някой ментак или оригинална?Ако е оригинална без отвори за гривните то от вътрешната и страна има контур по които можеш да изрязваш отворите.Аз я рязах с два стари ножа които загрявай на газов котлон и се справих точно за 1 час с демонтажа и монтажа на бронята."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
здр. колега моята сащо беше без отвори но като се мушнах под колата видях че от ватрешната страна на бронята има контури очертани за отворите и аз свалих бронята и сас едно зеге направих отворите след това мой приател ми пусна инсталациа за халогена взех си копче и се получи работата а даже отватрешната страна на бронята и отдолния край си имаше отвори за винтове да се закрепят стойките с една дума всичко без отворите но това е най лесната работа пожелавам ти успех
Коментар
-
david.bd написа:здр. колега моята сащо беше без отвори но като се мушнах под колата видях че от ватрешната страна на бронята има контури очертани за отворите и аз свалих бронята и сас едно зеге направих отворите след това мой приател ми пусна инсталациа за халогена взех си копче и се получи работата а даже отватрешната страна на бронята и отдолния край си имаше отвори за винтове да се закрепят стойките с една дума всичко без отворите но това е най лесната работа пожелавам ти успех"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар