Здравейте, карам браво 1,2 16V 82 к.с. Колата върви добре супер тиха ми е което понякога ме изнервя, че не я чувам като работи . Та да имам следното питане. Колата понякога ми гасне в ниските обороти при потегляне да речем или при някоя маневра. Мислех си в началото, че не и подавам много гас и затова (понеже ми е нова и не и бях свикнал на съединителя ), но май не е това. Онзи ден чаках едни приятели пред тях 10мин някъде и колата си бръмчеше а аз на топло вътре и рекох да я форсирам малко на място. Като и подам гас се чува леко чукане в ляво при ниските обороти и като се вдигне оборота това изчезва. Като отпусна газта стрелката на оборотомера се връща бързо на 0 и се качва веднага на 10 като се вижда и по фаровете, че като отпусна газта те леко загасят (не на пълно) и после се нормализира светлината. Четох че има някво моторче за оборотите и може и да е от него. Искам да попитам къде е най-хубаво да ида да ми направят една диагностика и да кажат ако и има нещо да взема мерки... и колко пари струва една диагностика, а и някой ако е сменял въпросното моторче за оборотите да каже и то какви пари е доло-горе. Живея близо до сервиз на братя Дуневи и по-точно до спорния колекс на ЦСКА, ако някой има впечатления от този сервиз може да сподели за да знам дали да ида там на диагностика.Другия ми въпрос е относно скоростната кутия. Предавките влизат добре, само 2-ра влиза малко по-трудно, това става по време на шофиране на място си влизат добре , ако някой може да предположи от какво може да е това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи въпроси за Браво и къде да се иде на диагностика?!?
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар