Ами в последните дни стана по-трудно влизането на първа и като че по-трудно се сменят скорости изобщо ... Мисля, че е от студа, но все пак ако знаете някаква лесна диагностика (цвят, гъстота?) споделете моля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да позная дали маслото от скоростната кутия е за смяна ?
Collapse
X
-
Re: Как да позная дали маслото от скоростната кутия е за смя
oduh написа:Ами в последните дни стана по-трудно влизането на първа и като че по-трудно се сменят скорости изобщо ... Мисля, че е от студа, но все пак ако знаете някаква лесна диагностика (цвят, гъстота?) споделете моляTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
stef написа:oduh написа:Ами в последните дни стана по-трудно влизането на първа и като че по-трудно се сменят скорости изобщо ... Мисля, че е от студа, но все пак ако знаете някаква лесна диагностика (цвят, гъстота?) споделете моляFiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
oduh написа:stef написа:oduh написа:Ами в последните дни стана по-трудно влизането на първа и като че по-трудно се сменят скорости изобщо ... Мисля, че е от студа, но все пак ако знаете някаква лесна диагностика (цвят, гъстота?) споделете моляFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Shefa написа:oduh написа:На мойто казанче капачката е с поплавък - и на него има маркери.Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
oduh написа:Ами в последните дни стана по-трудно влизането на първа и като че по-трудно се сменят скорости изобщо ... Мисля, че е от студа, но все пак ако знаете някаква лесна диагностика (цвят, гъстота?) споделете моляSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
От завода производител дават евентуална смяна на 150 000 км!!!А се препоръчва само доливане!Доливането е до мах от пробката колкото можеш да бутнеш на равно да бъде колата - това говорим само за механични скоростни кутии!Така че не се притеснявай доливай до горе и това е!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:От завода производител дават евентуална смяна на 150 000 км!!!А се препоръчва само доливане!Доливането е до мах от пробката колкото можеш да бутнеш на равно да бъде колата - това говорим само за механични скоростни кутии!Така че не се притеснявай доливай до горе и това е!Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
Не бързай толкова, на колегата нивото е докато прелее, а при мен има щека. Информирай се добре. Повече масло си е също толкова голям проблем, колкото и с малко масло. Вчера сменях масло на двигатела и погледнахме и това в скоростите. Беше образувало пяна и неможа категорично да се разбере докъде е, като че ли на средата беше.Lancia Kappa, 2.0 20V, 155 k. с., бензин/метан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар