Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
audi a4 1,8T 4x4 150 k.c ако меже мнения????
Collapse
X
-
vsd написа:Stefan Hadjov написа:Твоя приятел изглежда е попаднал на голяма подводница.Bravo GT 1.8
Коментар
-
колеги аз не исках да се стига за спорове.относно за пари за такава кола нямам ще тегля заем.просто искам да се кача на друг клас автомобил и се чудех какъв да е тои.а аудито ми хваща окото,относно бравото бях много доволен с леки исключения но то неможе за стара кола без ремонти.благодаря ви за мненията с интерес ще ги четях и ще продулжа.а за сичките ремонти които споменахте по ауди-то е така не споря но то в българия на коя кола не се чупи окачването.
Коментар
-
zloben9000 написа:vsd написа:Stefan Hadjov написа:Твоя приятел изглежда е попаднал на голяма подводница.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Stefan Hadjov написа:@vsdДа, прав си за това че по отношение на дизайна и удобство на интериора италианските коли са Номер 1.Но все пак колата е техническо изделие и тези неща не могат за съжаление да бъдат изтъквани като първоводещи.По отношение на снега,Ауди куатро е кола с по-специално предназначение за потребители с по-специални изисквания.Има и Ауди само с пред.предаване.Верно е че Ауди не блести с външен вид,вози твърдо за класа си,седалките са му твърди,интериора му не е фрапантен и какво ли още не,но струва 4 пъти по скъпо от неговия аналог Мареа.Преди някоко дена купихме на мой приятел Мареа 1,9ЖТД-110 к.с.Комби, Евро3,2002 год с всички екстри за модел ЕЛХ и 4 ербека при първоначална цена 3600 и падна след оглед и пазарлък на 3300 лв.А намери ми такова Ауди с тези данни на тази цена.Не ми са вярва Марата да е по добрата и да е така оценявана.И на мене ми е криво,но това е положението.
Коментар
-
zloben9000 написа:vsd написа:Stefan Hadjov написа:Твоя приятел изглежда е попаднал на голяма подводница.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:zloben9000 написа:vsd написа:Stefan Hadjov написа:Твоя приятел изглежда е попаднал на голяма подводница.Bravo GT 1.8
Коментар
-
shoro написа:Stefan Hadjovколега твото лично мнение да продулжавам ли да си търся такова или да гледам друго
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар