Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

audi a4 1,8T 4x4 150 k.c ако меже мнения????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefan Hadjov написа:
    Твоя приятел изглежда е попаднал на голяма подводница.
    И аз имам един познат дето е попаднал на подводница. Говоря за А4. Познавам още трима с други модели и пак с подводници. Много странно
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
      Stefan Hadjov написа:
      И аз имам един познат дето е попаднал на подводница. Говоря за А4. Познавам още трима с други модели и пак с подводници. Много странно
      кви подводници, тези а4 Б5 са като титаник !Иначе са пълни вафли 2 звезди на ЕУРОНЦАПгледайте как се мачка А4: http://www.youtube.com/watch?v=Stj-FA-LJD8по зле е от пунто !
      Bravo GT 1.8

Коментар

колеги аз не исках да се стига за спорове.относно за пари за такава кола нямам ще тегля заем.просто искам да се кача на друг клас автомобил и се чудех какъв да е тои.а аудито ми хваща окото,относно бравото бях много доволен с леки исключения но то неможе за стара кола без ремонти.благодаря ви за мненията с интерес ще ги четях и ще продулжа.а за сичките ремонти които споменахте по ауди-то е така не споря но то в българия на коя кола не се чупи окачването.

Коментар

май ще теглиш 2 заема един за ремонти !
          Bravo GT 1.8

Коментар

zloben9000 написа:
            vsd написа:
            Stefan Hadjov написа:
            кви подводници, тези а4 Б5 са като титаник !Иначе са пълни вафли 2 звезди на ЕУРОНЦАПгледайте как се мачка А4: http://www.youtube.com/watch?v=Stj-FA-LJD8по зле е от пунто !
            Мареата дава по-добри резултати от Ауди 4 на краш теста а е толкова по- евтина кола. :D За какво дават толкова пари за това Ауди , доста съм озадачен
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71колега не мисля да си копувам кола да и права краш тестове :D

Коментар

Atanas71 написа:
                Stefan Hadjov написа:
                @vsdДа, прав си за това че по отношение на дизайна и удобство на интериора италианските коли са Номер 1.Но все пак колата е техническо изделие и тези неща не могат за съжаление да бъдат изтъквани като първоводещи.По отношение на снега,Ауди куатро е кола с по-специално предназначение за потребители с по-специални изисквания.Има и Ауди само с пред.предаване.Верно е че Ауди не блести с външен вид,вози твърдо за класа си,седалките са му твърди,интериора му не е фрапантен и какво ли още не,но струва 4 пъти по скъпо от неговия аналог Мареа.Преди някоко дена купихме на мой приятел Мареа 1,9ЖТД-110 к.с.Комби, Евро3,2002 год с всички екстри за модел ЕЛХ и 4 ербека при първоначална цена 3600 и падна след оглед и пазарлък на 3300 лв.А намери ми такова Ауди с тези данни на тази цена.Не ми са вярва Марата да е по добрата и да е така оценявана.И на мене ми е криво,но това е положението.
                Само мога да кажа браво , твоя приятел е направил правилния избор и е спестил поне 4000хил.лв. от покупка на Ауди4. Колега обясни на автора на темата колко струва една бубина на това Ауди което смята да купува мисля че там бяха 4 бр. , поправиме ако греша за модела. А това че не се чупи Ауди няма такава кола , всички си имат + и - Неможе да се отрече също че на Ауди частите са в повечето случаи два пъти по скъпи от както казваш неговия аналог Мареа.
                Напълно съгласен с тебе.Но благодарение на мене направи правилния избор.Даже бая си мислех дали ако се откаже да я взема за мене.По този повод даже пуснах една тема в форума за консумацията на този модел. За цените на бубините на А4,които са четири.Те са на цена почти толкова колкото са тези на Фиат 1,8/16V kъдето също са четири и колкото на 2,0/20V където са пет.Аз мисля,че даже и да са малко по-скъпи то този който има пари за Ауди А4,ще си купи бубина ако му потрябва без проблеми.Дай на тези хора да не им мислим за ядовете.

Коментар

след всичко което прочетох почвам да се отказвам

Коментар

zloben9000 написа:
                    vsd написа:
                    Stefan Hadjov написа:
                    Спри да пишеш,защото с всеки пост се излагаш все повече и повече.Не са ти ясни нещата и си голям злобар.Не виждаш ли че на на Краш теста на Ауди А4 му дават оценка 5 звезди.Колата нарочно е направена да се мачка като вафла,за да се намали ускорението на спиране и за да се запази водача.Това е много важно-предната част да се мачка много и се прави нарочно.

Коментар

Stefan Hadjovколега твото лично мнение да продулжавам ли да си търся такова или да гледам друго

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                        zloben9000 написа:
                        vsd написа:
                        Stefan Hadjov написа:
                        Спри да пишеш,защото с всеки пост се излагаш все повече и повече.Не са ти ясни нещата и си голям злобар.Не виждаш ли че на на Краш теста на Ауди А4 му дават оценка 5 звезди.Колата нарочно е направена да се мачка като вафла,за да се намали ускорението на спиране и за да се запази водача.Това е много важно-предната част да се мачка много и се прави нарочно.
                        ПИЧ 5 звезди има ауди А4 Б7 ауди А4 Б5 - първата А4 от 1995 е със ДВЕ ЗВЕЗДИ ! www.euroncap.comна теб не са ти ясни нещата а? и не съм злобар такъв ми е ника само
                        Bravo GT 1.8

Коментар

shoro написа:
                          Stefan Hadjovколега твото лично мнение да продулжавам ли да си търся такова или да гледам друго
                          Това си е твой личен избор.Моето мнение е особенно и не мога да ти го препоръчам.Аз харесвам и карам Фиат,но се възхищавам от Ауди и други коли.Ако не си в състояние всичко да си правиш сам по колата и трябва да ходиш по сервизи трябва сериозно да се замислиш.Толкова неща се изписаха,би трябвало да си изградиш мнение.Ако отидеш към Ауди 1,8-125 или 150 к.с-20V не те съветвам.Това е мотор със скъпа подръжка,капризен и ако е на много клм носи рискове.Ориентирай се към 1,6-101 кс.Двигателя е добър и данъка му е нисък.Желая ти успех в избора.

Коментар

:D :D Колеги,Вие на Фиат-ите не обръщате такова внимание както на това Ауди.
                            AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                            HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                            Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

iakvvu написа:
                              :D :D Колеги,Вие на Фиат-ите не обръщате такова внимание както на това Ауди.
                              Предполагам знаеш поговорката:чуждата кокошка е патка.

Коментар

Знам я,ама това Ауди го превърнахте в лебед.
                                AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                                HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                                Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Working...
                                X