Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
audi a4 1,8T 4x4 150 k.c ако меже мнения????
Collapse
X
-
-
Airfan написа:Stefan Hadjov написа:Airfan написа:...
Коментар
-
Airfan написа:[Не всеки кара такъв автомобил там, защото са адски скъпи.Поздрави.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
vsd написа:Stefan Hadjov написа:Toва че ти не можеш да видиш как блести или не искаш да видиш,това не значи че оценката ти е обективна.Колкото и да е необективна за сега пазарната оценка за колите е единствената по която се сравняват от потребителска гледна точка.
Коментар
-
trace написа:Airfan написа:[Не всеки кара такъв автомобил там, защото са адски скъпи.Поздрави.
Коментар
-
trace написа:Airfan написа:[Не всеки кара такъв автомобил там, защото са адски скъпи.Поздрави.
Коментар
-
@АirfanДобре си разбира се.Аз и не очаквах да дадеш 100% отговор,защото и много автомобилни специалисти не биха отговорили.За сведение много от немските марки и модели се произвейдат там на място както се казва или в Мексико,Аржентина.Мерцедес за американския пазар се произвежда изцяло в USA и то отдавна.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Абе човек аз давам висока оценка на Фиата и гледам нещата от всички страни.Даже съм се аргументирал защо предпочитам Фиат и ценя неговите достойнства,но това не пречи Ауди да е по добра кола във всяко отношение.Как не можа да го разбереш това??Пазара дава оценката и в цял свят е една и съща.Само ти и още някой имате друго мнение.Айде стига вече спорове.Ауди да е по добра кола във всяко отношение
Коментар
-
Според мен зависи колко е запазена... един приятел се видя в приключение точно с такава А4 - 1,8Т... Сега казва, че това е най - скъпата кола на света... и как няма да е, като той наля 5-6 бона в ремонти само за половин година... Това говори за здравината, иначе за лукс, возия, динамика може би е много добър автомобил.Мое мнение е, че здравото и надеждно Ауди приключва с първата А6-ца, тази дето е 1:1 с Ауди 100... т.е. за Ауди след ’97г трябва да си имаш едно наум Успех.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
vsd написа:Това че нещо е най-продавано, не означава че е най-доброто. Твоите оценки за фиат са ...Ауди да е по добра кола във всяко отношение
Коментар
-
msotiroff написа:Според мен зависи колко е запазена... един приятел се видя в приключение точно с такава А4 - 1,8Т... Сега казва, че това е най - скъпата кола на света... и как няма да е, като той наля 5-6 бона в ремонти само за половин година... Това говори за здравината, иначе за лукс, возия, динамика може би е много добър автомобил.Мое мнение е, че здравото и надеждно Ауди приключва с първата А6-ца, тази дето е 1:1 с Ауди 100... т.е. за Ауди след ’97г трябва да си имаш едно наум Успех.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:@vsdДа, прав си за това че по отношение на дизайна и удобство на интериора италианските коли са Номер 1.Но все пак колата е техническо изделие и тези неща не могат за съжаление да бъдат изтъквани като първоводещи.По отношение на снега,Ауди куатро е кола с по-специално предназначение за потребители с по-специални изисквания.Има и Ауди само с пред.предаване.Верно е че Ауди не блести с външен вид,вози твърдо за класа си,седалките са му твърди,интериора му не е фрапантен и какво ли още не,но струва 4 пъти по скъпо от неговия аналог Мареа.Преди някоко дена купихме на мой приятел Мареа 1,9ЖТД-110 к.с.Комби, Евро3,2002 год с всички екстри за модел ЕЛХ и 4 ербека при първоначална цена 3600 и падна след оглед и пазарлък на 3300 лв.А намери ми такова Ауди с тези данни на тази цена.Не ми са вярва Марата да е по добрата и да е така оценявана.И на мене ми е криво,но това е положението.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Ауди е по добра кола във всяко отношение ОТ ФИАТ.Естествено,че има и по добри коли.Кой е твърдял противното та сега се мъчиш да извърташ нещата както и друг път си го правил.Някой да е казал,че по добра кола от Ауди няма.Все трябва да ти се обяснява допълнително.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар