колеги какво мислите за audi a4 1,8T 4x4 150 k.c 98г.защото ми одариха бравото а ремонта му ше ступи много пари и не си заслужава да се прави си мисля за ауди.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
audi a4 1,8T 4x4 150 k.c ако меже мнения????
Collapse
X
-
Аз лично алди А4 нема да пипнем и с ръкавица.тези коли са с калпави предници и много скъпи части.1.8 турбото трябва да се обслужи за да не се скапе,4х4то има скъпи тампони и задължително трябва да го обслужишкрадът ги като топъл хляб тези А4 трябва ти каско и то ще е скъпо.повечето а4ки са 250к - 500к кмвземи 1.9 тди 110 коня, че харчи много тва турбо мурбо + куатро абе по-добре не се занимавай с авдита сервизите им не познават парите Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Вземи един Опел Вектра да знаеш че е кола !Bravo GT 1.8
Коментар
-
За мен е много грозна отвътре. Частите са скъпи, а май е далече от здрава кола, въпреки че всичко е на късмет. За мен няма много тръпка в A4. Просто типично германска кола, с безвкусно грозен интериор напомнящ 80-те години. Незнам как е А4 с този двигател, возил съм се в А6 автоматик, комби пък и с чип уж. За тия коне е много куц кон за мен. Да не кажа че бравото се набира по-добре. Все пак може да й е имало нещо на тази, не знам. Би трябвало повече да върви.
Коментар
-
A4 Е просто един по скъп Голф 4 ... Моето лично мнение...Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Виждам само мнения на хора говорещи принципно... Лошо !АУДИ винаги са били автомобили служещи за шаблон за качество !А, системать QUATRO все още няма аналог по качествата си .Така , че колега - не се чуди. Вярно е , че интериора не е толкова футуристичен като на някой съвременен ФИАТ, но пък е по-удобен. А, и зависи дали плащаш ДАНЪК ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ. Разбира се , че разхода ще е по-голям! Ама е глупаво да се мисли , че един автомобил, гарантиращ отлични сцепни свойства с пътя, на който ще му въртят и четирите колелета ще гори по-малко от някоя малолитражка..като BRAVO например.... но поне ще знаеш , че закъдето и да тръгнеш , по което и време да тръгнеш - ще стигнеш. Няма да закъсваш на най-малкото заснежаване, или пък да се въртиш по завоите. Нито пък ще се налага веднага да включваш по-ниски предавки при първият по-сериозен наклон.... Затова си вземи двигател над 100 к.с.А, и не мога да приема тезата за КАЛПАВАТА предница... По-скоро приемам , че хората твърдящи това са посещавали некачествени сервизи ... Или им се е свидело пари за некачествени части. Защото по-скъпите части, спрямо един ГОЛФ 2 , например, носят по-комфортна езда, която не може да се срванява с нито едно BRAVO ... . А, да не споменаваме пътната настилка в България...А работата с ТУРБО-то зависи от маслото с което се поддържа... Практиката показва, че при ползване на синтетични масла (които са по-скъпи от минералните!), ресурса на един турбокомпресор е колкото ресурса на самият двигател. Оттам зависи , дали собственика ще реши да ползва качествени масла.Автомобила е много добър, остава от теб да си прецениш дали е за теб. Интериор, разход и тем подобни.... Но, преди да си го вземеш, провери по магазините колко ще му струват консумативите - ремъци, ролки, накладки ....FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
[quote="YAROSHKH"А работата с ТУРБО-то зависи от маслото с което се поддържа... Практиката показва, че при ползване на синтетични масла (които са по-скъпи от минералните!), ресурса на един турбокомпресор е колкото ресурса на самият двигател.....[/quote]Съгласен съм с това мнение на колегата, и аз има същите наблюдения.И важи не само за турботата на Ауди,но и за други марки коли вкл.Фиат.Между другото съм съгласен и с другите изводи които прави за Ауди.Единствено не съм съгласен с надутите пазарни цени на моделите им.Но какво да се прави-ПАЗАР.
Коментар
-
YAROSHKH написа:Виждам само мнения на хора говорещи принципно... Лошо !АУДИ винаги са били автомобили служещи за шаблон за качество !.......Bravo GT 1.8
Коментар
-
YAROSHKH написа:АУДИ винаги са били автомобили служещи за шаблон за качество !Вярно е , че интериора не е толкова футуристичен като на някой съвременен ФИАТ, но пък е по-удобен. А, и зависи дали плащаш ДАНЪК ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ....Защото по-скъпите части, спрямо един ГОЛФ 2 , например, носят по-комфортна езда, която не може да се срванява с нито едно BRAVO ... .
Коментар
-
zloben9000 написа:YAROSHKH написа:Виждам само мнения на хора говорещи принципно... Лошо !АУДИ винаги са били автомобили служещи за шаблон за качество !.......
Коментар
-
Колеги спор няма а4 си е много хубав автомобил но не е по джоба на всеки аз лично като карах на бащами на приател няма такава возия и ускорение и конфорт и после като се качих на фиатката с извинение се едно се качих в колата на флинстоун колега ако имаш възможност за подръжка взимаи аз не мога да подържам иначе да сам взелФиат Пунто 1.2 8в 60 кончета
Коментар
-
@vsdДа, прав си за това че по отношение на дизайна и удобство на интериора италианските коли са Номер 1.Но все пак колата е техническо изделие и тези неща не могат за съжаление да бъдат изтъквани като първоводещи.По отношение на снега,Ауди куатро е кола с по-специално предназначение за потребители с по-специални изисквания.Има и Ауди само с пред.предаване.Верно е че Ауди не блести с външен вид,вози твърдо за класа си,седалките са му твърди,интериора му не е фрапантен и какво ли още не,но струва 4 пъти по скъпо от неговия аналог Мареа.Преди някоко дена купихме на мой приятел Мареа 1,9ЖТД-110 к.с.Комби, Евро3,2002 год с всички екстри за модел ЕЛХ и 4 ербека при първоначална цена 3600 и падна след оглед и пазарлък на 3300 лв.А намери ми такова Ауди с тези данни на тази цена.Не ми са вярва Марата да е по добрата и да е така оценявана.И на мене ми е криво,но това е положението.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар