Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разкачен скоростомер ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разкачен скоростомер ?

Бях се оплакал преди в една чужда тема, но сега стана по-лошо.Отвреме на време стрелката на скоростомера съвсем самоволно ходи на 140-150, после пада на 0 (т.е. на 20 - там ми е контрата) ... после се поправя сама почти веднага.Днес последните 2 км обаче си карах без скоростомер. Не се самооправи.Ще обясните ли какво и къде да разглобя в тоя кучи студ и ще мога ли сам да се справя ?!
    Fiat Bravo GT -> дзверчето

Вариант 1: провери жилото долу в скоростната кутия където отива Вариант 2:отвори таблото може да се извадило отгоре

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
      Вариант 1: провери жилото долу в скоростната кутия където отива Вариант 2:отвори таблото може да се извадило отгоре
      хмх ... ще погледна, ама май ще крънкам някой комшия да покаже ...Ок, а съвети за как се маха таблото ?(Фиат Браво ако не е ясно от подписа)

Коментар

Re: Разкачен скоростомер ?

oduh написа:
        Бях се оплакал преди в една чужда тема, но сега стана по-лошо.Отвреме на време стрелката на скоростомера съвсем самоволно ходи на 140-150, после пада на 0 (т.е. на 20 - там ми е контрата) ... после се поправя сама почти веднага.Днес последните 2 км обаче си карах без скоростомер. Не се самооправи.Ще обясните ли какво и къде да разглобя в тоя кучи студ и ще мога ли сам да се справя ?!
        Твоя вариант е с електронен датчик!

Коментар

Re: Разкачен скоростомер ?

hit-ko написа:
          Твоя вариант е с електронен датчик!
          Абе тия диваци италианците ... навсякъде електроника, и всичката калпава Много си го обичам Бравото, ама съм програмист, не електричар... Аз си мисля, че някъде не дава добре контакт - евентуално заради по-ниските температури ... та ще видя дали няма да се самопоправи (аз тоя скоростомер и без това не го ползвам) ..

Коментар

и сега колега какво се получи работи ли километража, че и моя прави същите магарии
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Колеги, вече описах подобен проблем при мен тук:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6484
              Peugeot 301
              Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Working...
              X