Бях се оплакал преди в една чужда тема, но сега стана по-лошо.Отвреме на време стрелката на скоростомера съвсем самоволно ходи на 140-150, после пада на 0 (т.е. на 20 - там ми е контрата) ... после се поправя сама почти веднага.Днес последните 2 км обаче си карах без скоростомер. Не се самооправи.Ще обясните ли какво и къде да разглобя в тоя кучи студ и ще мога ли сам да се справя ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разкачен скоростомер ?
Collapse
X
-
ThE_PuNiSHeR написа:Вариант 1: провери жилото долу в скоростната кутия където отива Вариант 2:отвори таблото може да се извадило отгореFiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
Re: Разкачен скоростомер ?
oduh написа:Бях се оплакал преди в една чужда тема, но сега стана по-лошо.Отвреме на време стрелката на скоростомера съвсем самоволно ходи на 140-150, после пада на 0 (т.е. на 20 - там ми е контрата) ... после се поправя сама почти веднага.Днес последните 2 км обаче си карах без скоростомер. Не се самооправи.Ще обясните ли какво и къде да разглобя в тоя кучи студ и ще мога ли сам да се справя ?!
Коментар
-
Re: Разкачен скоростомер ?
hit-ko написа:Твоя вариант е с електронен датчик!Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
и сега колега какво се получи работи ли километража, че и моя прави същите магарииСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Колеги, вече описах подобен проблем при мен тук:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6484Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар