Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акумулаторни неволи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако ще е БГ акумулатора те съветвам да НЕ е Монбат щото са кофти.Не успяват да изкарат 1 година.Аз съм с такъв и не ти го препоръчвам.Бош силвър не е зле виж как са им цените!Ако ще е БГ - Искра!

Коментар

акумолатор

олега,това с промиването не върши работа тъй като със стария електролит който изливаш губиш много оловни йони.Като сипеш след това нов електролит,набавянето става от активната маса с което убиваш акомулатора и губиш всякакви шансове освен магазинския

Коментар

Много добър избор за Exide.Между другото фиат са избрали тази марка за вграждане в моделите си.На моят акумулатор пише Fiat.Lancia,Alfa Romeo powered by EXIDE.Не знам на какви пари са.Иначе миналата седмица гледах в Кауфланд,че има на Магнет Маерли акумулатори на добра цена.
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Не съм каазвал но ще повторя - колегата ми работата дето си купи Мареа 2000 г., все още в колата се намира фабричният акумулатор Exide. На над 8 години! Абсолютно безпроблемна зима, върти мощно, пали от веднъж. Ветеран!

Коментар

Аз имам 5 годишен Монбат, и като гледам има намерение още да кара...Нека не правим генерални изводи, колеги!Ако някой предпочете да даде 30-40 лева отгоре за Бош, нека ги даде. Ако някой не желае да ги дава - нека не го прави.

Коментар

Това че ти имаш не означава че не се скапват. Нека не правим генерални изводи, колега
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
                Това че ти имаш не означава че не се скапват. Нека не правим генерални изводи, колега
                Да в един момент се скапват на всички без значение каква марка е. Аз също съм с Монбат и съм доволен стария изкара 6г. и за това реших че ще е същия и новия.Вече 2г. няма проблеми. :D
                FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

PASSARELLA написа:
                  Аз имам 5 годишен Монбат, и като гледам има намерение още да кара...Нека не правим генерални изводи, колеги!Ако някой предпочете да даде 30-40 лева отгоре за Бош, нека ги даде. Ако някой не желае да ги дава - нека не го прави.
                  ТОВА е често срещана заблуда - Защо ? - защото повечето потребители с такива впечатления от монбат - ползват колата само за да идат на работа и евентуално някакви дълги преходи, КОИТО са безпредметни - не носят информация за надежноста на акумулатора.аз правя повече стартове на ден отколкото тези хора на седмица - и въз основа на опита ми , казвам - монбат НИКОГАп.с. пак ли го баннахте това момче , язък му за страста в коментарите

Коментар

Вземи си KAGER. По-евтино ще ти излезе. И пак ще е BOSCH.
                    FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

Ако има някаква класация МонБат може спокойно да заеме последната позиция!За 10 месеца замина 1 , сега втория държи но до кога?Щом ЕXIDE го нахвалиха - пробвай го!

Коментар

Working...
                      X