Свалям си акумулатора да го зареждам и решавам да го замеря.Кето меря в електролита от + към - макс. напрежение ми е 11,7в.Като меря от - към + макс. напрежение ми е 13,7в.Wtf
Свалям си акумулатора да го зареждам и решавам да го замеря.Кето меря в електролита от + към - макс. напрежение ми е 11,7в.Като меря от - към + макс. напрежение ми е 13,7в.Wtf
А уреда ти хубав ли е? :D
AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Едната сонда на уреда на + , а другата я топя в електролита (в шестте дупки).Съответно от 2рата нагоре напрежението се покачва, като в едната посока е 11,7в, а в другата - 13,7в.
Едната сонда на уреда на + , а другата я топя в електролита (в шестте дупки).Съответно от 2рата нагоре напрежението се покачва, като в едната посока е 11,7в, а в другата - 13,7в.
От къде научи ,че се мери по този начин?
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Идеята е да се види за мъртви клетки, ми познат ми каза така да го замеря.
Мъртва клетка можеш да я хванеш по това ,че при заряд същата не пуска мехурчета и при измерване гъстотата на електролита на мъртвата ще бъде много под останалите.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
пробвай с МЕДЕН кабел - единия край на сондата а другия в електролита - различните метали май , по различен начин се държат в електролита ..... може и да пробваш с други метали - злато, сребро , платина
Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Хаха, всъщност аз бях тръгнал за нов, но колега от форума вика така и така си го отписал .... че го промихме хубаво и го заредихме, но подобрение никакво.Харесах си един Exide, чакам само да дойде уикенда.
Коментар