Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изпляскала хидравлична помпа ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изпляскала хидравлична помпа ?!

Хора изпляска ми хидравличната помпа на Браво 1.9 ТД .Майстора каза че като е свали ще види дали може да се рециклира или не ? някой ако знае нещо да каже и колко пари е ремонта ? или втора ръка ? дайте някви съвети ?

Втора ръка е около 80 лв при Никола Николов. Поне за моето браво беше толкова.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

И на мен толкова ми казаха а иначе рециклират ли се или не ? питам щото и тая дето ще е взема не се знае в какво състояние е ?

Коментар

Re:

komshiqta написа:
        И на мен толкова ми казаха а иначе рециклират ли се или не ? питам щото и тая дето ще е взема не се знае в какво състояние е ?
        Ами не се.В нея няма "нормални" - търкалящи лагери и особено ако изпусне цялата хидравлична течност и плъзгащите лагери задират, и след това рециклирането е интересно занимание
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Демек иди си купи нова (от втората употреба) да не се занимаваш с глупости това и ще направя днес сигурно

Коментар

Абе пиове някой правил ли е гимнастиката със свалянето на хидравлката ? днеска майстора цял ден и беше разглобил половината неща

Коментар

Много е гадно. Особено ако не си го правил си е .... Ние я сваляхме отдолу, иначе колегите писаха че може и отгоре. Гадна работа е.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Working...
              X