donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто 1,1-14л/100км???????
Collapse
X
-
ми що тогава винаги ми прави разлика в разхода когато зареждам на бензиностанции / правя го точно на тези големите вериги бензиностанции / и когато си пълня резервоара на домашната бензиностанция с туба двайсетлитровка????при 1 и същ маршрут всеки ден...........Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Уното ми дава 8 , 8.5 l/100 км градско (София) Като го взех и докато му се нарадвам го понастъпвах и ми стигаше към 10-11 , смених въздушния и горивния филтър и ми даде 7.2 градско като сменям предавките до 2000-2500 rpm максимум.Да обаче в повечето места в София неможеш да я галиш газта и от време на време трябва да я понатиснеш. Та нормало каране 8, 8.5 , извънградско при 130 км/ч 6 литра(към Пловдив) Лично аз съм доволен от разхода като се има на предвид че мотора е 1300 см3 със турбинка .Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се провери ТЕРМОСТАТА !!!аз когато си купих Пунтото (1.6 Спортинг) ми харчеше 14 но когато му смених филтри и тн и скапалият се термостат до ден днешен ми харчи около 8-9 градско...ама пак ми е многоУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар