Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нямам горивен филтър на бравата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нямам горивен филтър на бравата

Купих си брава 2000г ( втора ръка естествено) и когато сменяхме консумативите не открихме горивен филтър.Има само тръби от резервоара към двигателя.Това нормялно ли е или е магарена нещо тази кола?

Тази оригинално няма външен филтър. Има в самата помпа, но той не се сменя.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

колите мисля че след 98 беше нямат горивен...в смисал имат ама той е в бензиновата помпа... така че си я карай колицата със здраве !честито сложи и снимки да я видим и за какви пари я взе?
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

ivan_dmx написа:
        колите мисля че след 98 беше нямат горивен...в смисал имат ама той е в бензиновата помпа... така че си я карай колицата със здраве !честито сложи и снимки да я видим и за какви пари я взе?
        4 500 лв Много ли съм дал?

Коментар

еми като качиш снимки на колата... отвънка и вътре салонаще се разбере дали си струва парата аз като за мойта броих 7700 ... преди 2 години ма те тогава колите бяха бая по-скъпиоще 1 път Честито !
          Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
          http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

4000 лв за какво си дал ? какъв двигател 1.2 1.6 дизел ? иначе днес смених на моята горивния филтър 14 лв
            Bravo GT 1.8

Коментар

zloben9000 написа:
              4000 лв за какво си дал ? какъв двигател 1.2 1.6 дизел ? иначе днес смених на моята горивния филтър 14 лв
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Двигателя 1,2 ли е? Те другите би трябвало да имат горивен филтър.
                Brava 1.2, 16V, 2000
                Ex: Golf 2, 1.3

Коментар

Working...
                X