Колеги, я кажете тея дето карат такъв мотор доволни ли сте от мощността на двигателя и от разхода на гориво, защото много яко се змислям да си взема едно таков бебче! Моля, ако някой има време да ме повози, за да видя дали си струва инвестицията! Между другото кое е по добре - 2.0 20 в или 2.4 жтд ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Върви ли това 20v или не върви
Collapse
X
-
Върви ли това 20v или не върви
Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022Етикети: –
-
Нямам против да те повозя , но ще трябва да дойдеш до София, че нямам път към Пазарджик.На мен поне ми треперят коленете след като изредя скоростите до трета до 7000+оборота. А ако си се насочил към Браво, а не Мареа кефа ще е още по-голям. По-лекичко е с около 20 кила и фабрично му дават с една секунда по-бързо набиране до 100 км/ч.Колкото до разхода - ами по-голям е от други двулитрови мотори (4 цилиндрови) в същия диапазон на мощноста. Аз на газ не мога да сваля под 10 л на 100 по магистрала Тракия. Карам със скорост между 110 и 140. Може би, ако поддържам 90 км/ч ще сваля на около 9, но нямам нерви за това. Тя колата сами си върви бързо .Успех!
-
HLX написа:Нямам против да те повозя , но ще трябва да дойдеш до София, че нямам път към Пазарджик.На мен поне ми треперят коленете след като изредя скоростите до трета до 7000+оборота. А ако си се насочил към Браво, а не Мареа кефа ще е още по-голям. По-лекичко е с около 20 кила и фабрично му дават с една секунда по-бързо набиране до 100 км/ч.Колкото до разхода - ами по-голям е от други двулитрови мотори (4 цилиндрови) в същия диапазон на мощноста. Аз на газ не мога да сваля под 10 л на 100 по магистрала Тракия. Карам със скорост между 110 и 140. Може би, ако поддържам 90 км/ч ще сваля на около 9, но нямам нерви за това. Тя колата сами си върви бързо .Успех!Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Rezko написа:HLX написа:Нямам против да те повозя , но ще трябва да дойдеш до София, че нямам път към Пазарджик.На мен поне ми треперят коленете след като изредя скоростите до трета до 7000+оборота. А ако си се насочил към Браво, а не Мареа кефа ще е още по-голям. По-лекичко е с около 20 кила и фабрично му дават с една секунда по-бързо набиране до 100 км/ч.Колкото до разхода - ами по-голям е от други двулитрови мотори (4 цилиндрови) в същия диапазон на мощноста. Аз на газ не мога да сваля под 10 л на 100 по магистрала Тракия. Карам със скорост между 110 и 140. Може би, ако поддържам 90 км/ч ще сваля на около 9, но нямам нерви за това. Тя колата сами си върви бързо .Успех!
Коментар
-
Rezko написа:HLX написа:Нямам против да те повозя , но ще трябва да дойдеш до София, че нямам път към Пазарджик.На мен поне ми треперят коленете след като изредя скоростите до трета до 7000+оборота. А ако си се насочил към Браво, а не Мареа кефа ще е още по-голям. По-лекичко е с около 20 кила и фабрично му дават с една секунда по-бързо набиране до 100 км/ч.Колкото до разхода - ами по-голям е от други двулитрови мотори (4 цилиндрови) в същия диапазон на мощноста. Аз на газ не мога да сваля под 10 л на 100 по магистрала Тракия. Карам със скорост между 110 и 140. Може би, ако поддържам 90 км/ч ще сваля на около 9, но нямам нерви за това. Тя колата сами си върви бързо .Успех!
Коментар
-
npace написа:Rezko написа:HLX написа:Нямам против да те повозя , но ще трябва да дойдеш до София, че нямам път към Пазарджик.На мен поне ми треперят коленете след като изредя скоростите до трета до 7000+оборота. А ако си се насочил към Браво, а не Мареа кефа ще е още по-голям. По-лекичко е с около 20 кила и фабрично му дават с една секунда по-бързо набиране до 100 км/ч.Колкото до разхода - ами по-голям е от други двулитрови мотори (4 цилиндрови) в същия диапазон на мощноста. Аз на газ не мога да сваля под 10 л на 100 по магистрала Тракия. Карам със скорост между 110 и 140. Може би, ако поддържам 90 км/ч ще сваля на около 9, но нямам нерви за това. Тя колата сами си върви бързо .Успех!
Коментар
-
Re: Върви ли това 20v или не върви
Rezko написа:Колеги, я кажете тея дето карат такъв мотор доволни ли сте от мощността на двигателя и от разхода на гориво, защото много яко се змислям да си взема едно таков бебче! Моля, ако някой има време да ме повози, за да видя дали си струва инвестицията! Между другото кое е по добре - 2.0 20 в или 2.4 жтд ?Marea HLX 147ps
Коментар
-
HLX написа:npace написа:Rezko написа:HLX написа:Нямам против да те повозя , но ще трябва да дойдеш до София, че нямам път към Пазарджик.На мен поне ми треперят коленете след като изредя скоростите до трета до 7000+оборота. А ако си се насочил към Браво, а не Мареа кефа ще е още по-голям. По-лекичко е с около 20 кила и фабрично му дават с една секунда по-бързо набиране до 100 км/ч.Колкото до разхода - ами по-голям е от други двулитрови мотори (4 цилиндрови) в същия диапазон на мощноста. Аз на газ не мога да сваля под 10 л на 100 по магистрала Тракия. Карам със скорост между 110 и 140. Може би, ако поддържам 90 км/ч ще сваля на около 9, но нямам нерви за това. Тя колата сами си върви бързо .Успех!
Коментар
-
Rezko написа:Колеги, я кажете тея дето карат такъв мотор доволни ли сте от мощността на двигателя и от разхода на гориво, защото много яко се змислям да си взема едно таков бебче! Моля, ако някой има време да ме повози, за да видя дали си струва инвестицията! Между другото кое е по добре - 2.0 20 в или 2.4 жтд ?Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
bicho1976 написа:Rezko написа:Колеги, я кажете тея дето карат такъв мотор доволни ли сте от мощността на двигателя и от разхода на гориво, защото много яко се змислям да си взема едно таков бебче! Моля, ако някой има време да ме повози, за да видя дали си струва инвестицията! Между другото кое е по добре - 2.0 20 в или 2.4 жтд ?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар