здравейте колеги.преди три дни на пътя ми изкочи едно куче и се удари в мен,след като спрях видях че предната ми броня е спукана точно над халогена.поневе съм чувал че има места в софия където лепят брони но не сам сигурен дали лепят и такива като моъта (брони с цвета на купето).та се питам ако някой има таква информация мног ви моля споделете я.каде мога да отида за да ми я залепят .или трябва да си търся нова броня.мога ли да си намеря жтора ръка със същия цвят или ще трябва да си я поръчвам?БЛАГОДАРЯ предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
предна броня на фиат брава
Collapse
X
-
Re: предна броня на фиат брава
castforit написа:здравейте колеги.преди три дни на пътя ми изкочи едно куче и се удари в мен,след като спрях видях че предната ми броня е спукана точно над халогена.поневе съм чувал че има места в софия където лепят брони но не сам сигурен дали лепят и такива като моъта (брони с цвета на купето).та се питам ако някой има таква информация мног ви моля споделете я.каде мога да отида за да ми я залепят .или трябва да си търся нова броня.мога ли да си намеря жтора ръка със същия цвят или ще трябва да си я поръчвам?БЛАГОДАРЯ предварително.
Реклама
Collapse
Коментар