Колеги запалих колата на нулева и се опитах да дам на задна започна да ръмжи СЪЕДИНИТЕЛЪТ БЕШЕ НАТИСНАТ ДО ДОЛУ !!!После се опитах да дам на Първа , не влиза Втора трета .... все едно не съм натиснал съединитела Изгасих двигателя и проверих скоростите включваха нормално.Дадох на скорост и запалих, и се оправи ? Да няма някаква електронна джаджа да блокира скоростите ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не Искаше да Включи никоя Скорост ! Сама се Оправи
Collapse
X
-
u_bo
zloben9000 написа:mitaka85 написа:що бе, бръкни под него то на рака се натяга. само с едната ръка хвани жилото а с другота ръка върти въпросната пластина с резба, с цел да не се върти жилото с приставката. малко гадно ама се пробвай
Коментар
-
u_bo
zloben9000 написа:не че нещо, но ми изглежда нереално да натягам жило на съединител с голи ръце !
Коментар
-
Re: Не Искаше да Включи никоя Скорост ! Сама се Оправи
zloben9000 написа:Колеги запалих колата на нулева и се опитах да дам на задна започна да ръмжи СЪЕДИНИТЕЛЪТ БЕШЕ НАТИСНАТ ДО ДОЛУ !!!После се опитах да дам на Първа , не влиза Втора трета .... все едно не съм натиснал съединитела Изгасих двигателя и проверих скоростите включваха нормално.Дадох на скорост и запалих, и се оправи ? Да няма някаква електронна джаджа да блокира скоростите ?FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар