Здравейте, надявам се да не бъркам раздела. Имам въпросното Браво и скоростите ми вият на 4 - та и 5 - та. Дайте съвет дали това означава скъп ремонт и дали скоростните кутии на този двигател са слаби, за да знам евентуално ако си намеря втора употреба дали ще имам отново неприятности.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.6 16 клапана скоростна кутия
Collapse
X
-
Нямам представа колко би струвал ремонта на скоростната кутия-трябва да питаш в някой специализиран за ремонт на ск. кутии сервиз или някой майстор с опит в ремонт на такива неща. Но при втора употреба кутия няма гаранция ,че няма да имаш пак проблеми след известно време. На твоя място бих си ремонтирал кутията , но задължително при хора, които имат опит със ск. кутии и дават гаранция.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
-
Понякога се оправя и с руската добавка "Ресурс"! Не е скъпа и като за начало започни от там! Моята също вие като зла гад на 4-та и 5-та, но сега не ми се занимава да свалям кутията и да я ремонтирам! А и ако я сменя с друга от морга изобщо няма гаранция, че ще е ок! Само свалянето и качването на кутията е 100-150 лв. От там нататък вече допълнитено ремонт и лагери!
Коментар
-
Че те вървят по 250лв. втора употреба. При пазарлък и надолу.Предпочитам да си взема такава отколкото някой да се учи тепърва да правискоростни кутии, а и да ми вземе пак толкова пари.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Че те вървят по 250лв. втора употреба. При пазарлък и надолу.Предпочитам да си взема такава отколкото някой да се учи тепърва да правискоростни кутии, а и да ми вземе пак толкова пари.
Коментар
-
dvoinikat написа:А по принцип този модел фиат има ли проблем със скоростите?SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар