Здравейте, колеги!Как е при вас? На моето Типо духа само на последната степен. В смисъл, че само тогава духа интензивно и се чува характерен шум /като мощен сешоар /.А преди това има още 2 степени, на които като се превключи на практика нищо не се променя. Т. е. няма никаква разлика от работата в обхвата в положение "слабо", където регулирането е безстепенно. Има ли някаква повреда според вас? Ако да - какво да правя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изправен ли ми е вентилаторът на отоплението/охлаждането?
Collapse
X
-
По-скоро проблема е в регулиращия блок. Той е или 3 резистора с термоизключвател (за този вид и ремонтата му имо добро описание тук, а тук е предисловието . Вторият вариянт е с електронен блок за управление - при него най-често пробиват мощните транзистори. Не знам при теб кой-вариант е, но предполагам, че е първият.
Коментар
-
Uho написа:По-скоро проблема е в регулиращия блок. Той е или 3 резистора с термоизключвател (за този вид и ремонтата му имо добро описание тук, а тук е предисловието . Вторият вариянт е с електронен блок за управление - при него най-често пробиват мощните транзистори. Не знам при теб кой-вариант е, но предполагам, че е първият.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
stivst написа:Дали при Tipo няма разлика? Някой с Tipo правил ли е подобен ремонт?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар