Къси или дълги секретни болтове да си взема ? От един сервиз ми казаха , че не се знае кои ще ми свършат работа за бравото.Аз си взех едни от 25 които се водят къси , а дългите са 50лв.?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно дължина на секретни болтове за лети джанти
Collapse
X
-
hwarang написа:Незнам аз затова питам , джантите са тези от гаража ми дето има снимка с гумата.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
То не че няма да стане, ама на 1см. като ти държи сигурен ли ще си?Това е за оригиналните джанти които колегата е посочил, за други не знам.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
От майстори гумаджии съм чувал че 5-6 резби са достатъчни за един болт, т.е. ако излиза толкова отзад е достатъчно за да е сигурно завиването му.На оригиналните джанти от Браво/Брава късите болтове излизат точно толкова отзад от там изхождам за да смятам че и с къси болтове става.За други модели джанти не знам предполагам че ще трябват дълги болтове.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ето снмки на къси и дълг болт с който излизат фабрично фиат браво/брава/мареа от завода късия болт е 39мм.(за железни джанти) дългия е 54мм.(за лети джанти).Аз лично предпочитам да карам през лятото когато съм с лети джанти с дългите болтове през зимата когато съм с железните джанти с късите болтове.Това е от мен дано да съм помогнал.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар