Колеги претърпяхме с колицата много лек удар в предна лява гума .Бях спрял с навит волан на ляво , но не до край , удара беше от палеща кола на скорост .След удара едвам отклучих волана и като тръгнах геометрията се беше пре***ла . Демек колата върви на пред а волана е в позиция на завиване .Извода за сервиз е ясен , ако можете кажете ми какво можеби е станало , на мен не ми е ясно ?Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Следствие на удар в лява гума ?!
Collapse
X
-
bboyd написа:колега в какво положение ти е гумата разчекнала ли се навън може и накраиник да е и мен ме бяха подпряли по подобен начин и сменях амортесиор в долния краи беше изкровен"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
да не пускам нова тема и мен ме удариха отзад в багажника (точно под пласмасовата дръжка от външната страна) и сега задната врата се затваря с силен трясък иначе неможе каде трябва да търся проблема във вратата или в самата основа (гредата ) и ако някой знае добър тенекиджия да казва колата е от подписа1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар