Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Следствие на удар в лява гума ?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Следствие на удар в лява гума ?!

Колеги претърпяхме с колицата много лек удар в предна лява гума .Бях спрял с навит волан на ляво , но не до край , удара беше от палеща кола на скорост .След удара едвам отклучих волана и като тръгнах геометрията се беше пре***ла . Демек колата върви на пред а волана е в позиция на завиване .Извода за сервиз е ясен , ако можете кажете ми какво можеби е станало , на мен не ми е ясно ?Мерси предварително
    "ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
    "What do you do to help save the world?"

колега в какво положение ти е гумата разчекнала ли се навън може и накраиник да е и мен ме бяха подпряли по подобен начин и сменях амортесиор в долния краи беше изкровен
    Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

bboyd написа:
      колега в какво положение ти е гумата разчекнала ли се навън може и накраиник да е и мен ме бяха подпряли по подобен начин и сменях амортесиор в долния краи беше изкровен
      Тя въри направо , видимо няма отклонение , но се вижда по волана , а и я осещам че на завой не е наред Хм д**ба дано е само амортисьор , Мерси за инфото .

Коментар

колега да не те подвеждам при мен беше така а като си бил навил волана може да е накраиника огледаи първо него
        Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

Коментар

. . . .

Коментар

да не пускам нова тема и мен ме удариха отзад в багажника (точно под пласмасовата дръжка от външната страна) и сега задната врата се затваря с силен трясък иначе неможе каде трябва да търся проблема във вратата или в самата основа (гредата ) и ако някой знае добър тенекиджия да казва колата е от подписа
              1.6 16v 96 г. 103 hp.
              България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
              Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

аз си мисля, че ако погледнеш от долу ще разбереш кое се е п.....о, въртиш гумата с волан и с ръце и гледаш.ако имаш каско можеш да пробваш те да ти изплатят щетата.

Коментар

Сигурно е вътрешен накрайник-малко са меки, особено на резбата.

Коментар

max-2 написа:
                    Сигурно е вътрешен накрайник-малко са меки, особено на резбата.
                    Снощи с един приятел стигнахме до този извод , сигурно ще е това . Мерси

Коментар

Working...
                    X