Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изправяне на джанти- Къде в София. Спешно

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изправяне на джанти- Къде в София. Спешно

Значи става дума за джантите на пунтото от подписа ми.2 от тях имат изкривявания по ръба от дупки.Кажете Къде в София да ида да ги изправят че не искам да слагаме новите гуми на криви джанти.Предполагам че в гумажийниците на изправят днанти.И ако не ги изправим а сложим новите гуми така проблем ли е?Във волана не се забелязва сериозно биене.Джантите са стоманени 13 инчови.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

В някой гумаджийници изправят колега, дори и ляти. Просто питай в някоя по-голяма.

Коментар

ти май беше наблизо- на българия и гоце делчев. знаеш ли я гумаджийницата? идваш по гоце делчев от южния парк посока българия, 10 метра преди кръстовишет с булеварда ти се пада вдясно. не може да го подминеш. има и машина за изпаравяне, но обикновенно я позлват само за лети, щото е по лев на цол май/беше/ а при тебе всяка гумаджийница ще свърши работа за железарката щото ще ги изправят с чука. то и сам можеш де. ако искаш иди на каблешков ако я знаеш къде е- много са коректни и с чука ще ги оправят
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Аз с чук изправях скоро една много огъната и стана. Даже вече е балансирана и човека си кара с нея.

Коментар

pakumba написа:
          ти май беше наблизо- на българия и гоце делчев. знаеш ли я гумаджийницата? идваш по гоце делчев от южния парк посока българия, 10 метра преди кръстовишет с булеварда ти се пада вдясно. не може да го подминеш. има и машина за изпаравяне, но обикновенно я позлват само за лети, щото е по лев на цол май/беше/ а при тебе всяка гумаджийница ще свърши работа за железарката щото ще ги изправят с чука. то и сам можеш де. ако искаш иди на каблешков ако я знаеш къде е- много са коректни и с чука ще ги оправят
          Знам я тази гумажийница ама 1 лв на 1 цол изкривено ли или за джанта 13 ка 13 лв?Къде е тази на Т.каблешков че не се сещам?В гумаджийницата където ще слагат новите гуми дали ще ги оправят??
          FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

В Радиал 2000. Ето и телефон за контакт 936 61 40
            FIAT Marea ex
            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Това с чука гумажията при който слагах гумите на бравото не искаше да го прави.Дойде един човек с криви джанти и той го прати да ходи да си изправя.Ако се монтират новите гуми на кривите джанти могат ли в последствие да си изправят?
              FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Разбира се, че може. Но ще трябва нов баланс.

Коментар

Това счука за мен си е аборигенска работа.Ходи да ти ги изправят както си трябва,ако ще е с чук си ги изправи сам :D .Аз моите ги изправям на Тих труд в Дружба исъм много доволен. Собствениците ги познавам много преди да няправят гумаджийна и са много коректни момчета.На мен ми ги изправят за 10 лв. на джанта 15-ка.Преди да кача зимните гуми си ги изправях и почти никакъв балас не сложиха.Друго място на което изправят също е Релакса -на Семинарията.Успех П.П. И двете места работят денонощно
                  MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                  "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                  R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                    Това счука за мен си е аборигенска работа.Ходи да ти ги изправят както си трябва,ако ще е с чук си ги изправи сам :D .Аз моите ги изправям на Тих труд в Дружба исъм много доволен. Собствениците ги познавам много преди да няправят гумаджийна и са много коректни момчета.На мен ми ги изправят за 10 лв. на джанта 15-ка.Преди да кача зимните гуми си ги изправях и почти никакъв балас не сложиха.Друго място на което изправят също е Релакса -на Семинарията.Успех П.П. И двете места работят денонощно
                    Колега, колко често си изправяш джантите?

Коментар

При мен е за пръв път от 1 год каране на колата от момиче.И освен това онези при омв то на красна поляна взимат не по 10 а по 17 лв на джанта.
                      FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

уу, какви са тези цениесента точно там ни взеха по 10 лева за 14" на служебните Шкоди...мдаобаче ние сменяхме и гумикато си сметнат и свляне е качване на гумасе получава точно тази сума
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                        X