Пич имай в предвид, че за тези Алфи дебитомера е консуматив(7-800лв БОШ, иначе има и по евтини)! Четох го в AutoBild. Препоръчвам ти Фиат Купе - ако си намериш HGT мотора, ще се смееш на тези алфи. След това трудно ще останеш по-доволен от друга кола!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
искам да купя Alfa GTV Що за кола е
Collapse
X
-
turmentor написа:И ако някой има наблюдения да каже нещо за тия задни седалки. Виждам че ги има, ама ми се струва невъзможно човек да седне -особено ако е над80кг.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
все пак алфата е по дизайн на пинин фарина(създателят на ферари)...аз имам гтв и съм много доволен,колата тежи близо 2 тона и това оказва голямо влияние върху поведението й на пътя.когато се движа с 200-220км/h тя не трепва а напротив направо имам чувството че ляга до земята.що се отнася до возия не е кой знае какво,но това все пак е спортна кола не е лимозина.подръжката й е малко скъпичка наистина,но който иска да кара такава кола е такова положението.за разхода на гориво-като я карам внимателно идва на 9литра а лятото сам я засичал с климатика и с малко повече рязззз отива на 12 литра на 100 км.обаче вече станах семеен с дете и не ми върши работа за съжаление и се налага да я продам или да я заменя за по голям автомобил..ако някой знае нещо по въпроса да каже.........
Коментар
-
И купето е по дизайн на пининфарина,както и пежо (не се сещам модела,купе е) ,както и адски голям брой автомобили.Сестра ми преди имаше ГТВ 2.0 16в,приятен явтомобил,но лично на мен ми грознее с тези фарове и стопове,вътре си е по-тесничко от фиат купе но пък е по красиво с пъти.Разход,градско под 12 в София не е падал,за вървежа...не върви кой знае колко,след пълно обслужване,включително дебиЛомер и вариатор с Типо-то (седичи) му правех 2 коли пред него,по тегаво за разлика от фиат и ланчиа е със свещите (8 броя),но пък не ги сменяш всеки ден.Ремъци,ролки,филтри,масло и накладки са около 400лв,зависи какви си вземеш.Абе ако си се спрял на ГТВ гледай и взимай,автомобил като автомобил,но задължително ако се сдобиеш с такава кола си направи каско.Да не забравяме и картера с който трябва да се внимава .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар