На кое деление за температурата на Темпра с дигитално табло е нормално да показва уреда - точно на 90 градуса или на делението преди него ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tempra с дигитално табло - уред за температурата
Collapse
X
-
Re: Tempra с дигитално табло - уред за температурата
Деление преди него. На 90 пуска перката.Така беше до вчера, от днес положението е следното - стои на 90 градуса, перката не се включва, двигателя не прегрява, радиатора е затоплен нормално но не е горещ, парното работи перфектно - дали е започнал да лъже уреда?
-
Re: Tempra с дигитално табло - уред за температурата
Mitko написа:FEN TEMPRA BG написа:Деление преди него. На 90 пуска перката.Така беше до вчера, от днес положението е следното - стои на 90 градуса, перката не се включва, двигателя не прегрява, радиатора е затопен нормално но не е горещ, парното работи перфектно - дали е започнал да лъже уреда?
Коментар
-
На моя Фиат стои едно деление под 90.Понякога ми се елучва като загася и запаля след това уреда да показва 100,но малко след това пада под 90.Ако както показва 100 загася и дам пак на конътакт,температурата е нормална-под 90.Затова смятам,че уреда не е много в ред.Може и при теб да се е получило нещо такова,затова си карай спокойно,като не забравяй да го държиш под око УспехFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
Малка вметка и от мен!Температурата на таблото трябва да е точно на средата (90 градуса) ако всичко е вярно!Аз смених отзи датчик които е за показанието и всичко си е на ред!Лично съм мерил с сонда за температурата и тя трябва да бъде около 87-90 градуса! - което на таблото си е чисто 90градусаАко показва 1 чертичка преди това (80 градуса) тя се задържа до към 83-84 - както споменах съм го мерил с външен - независим уред!Перката се включва на около 92-94 градуса а на уреда то си стои пак на 90 защото за да покаже 100 (следващата чертичка колата трябва да загрее след 96 градусаТака че 90 е нормално!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар