Брава 1.8 ,имам проблем с разхода.Досега 6 месеца ходих по сервизи,нищо. Колата тестваха с компютър-перфектна,нищо й нямало.Ама харчи 15-16 л. газ на 100 градско, а бензин незнам заредих от промоцията на БОВА-та в бургас.100 км. 16 литра А 95Да питам колко е нормалната температура, на коята може да работи фиат-брава.Стрелката все ми сочи към C-то на таблото.Къде трябва да сочи стрелката ако всичко е нормално?И сега ако излезе причината термостата за разхода,голям майтап ще е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем термостат-разход!
Collapse
X
-
Re: Проблем термостат-разход!
Ricardo написа:Брава 1.8 ,имам проблем с разхода.Досега 6 месеца ходих по сервизи,нищо. Колата тестваха с компютър-перфектна,нищо й нямало.Ама харчи 15-16 л. газ на 100 градско, а бензин незнам заредих от промоцията на БОВА-та в бургас.100 км. 16 литра А 95Да питам колко е нормалната температура, на коята може да работи фиат-брава.Стрелката все ми сочи към C-то на таблото.Къде трябва да сочи стрелката ако всичко е нормално?И сега ако излезе причината термостата за разхода,голям майтап ще е.
-
Ами тя мойта 1.4 ги прави 12/100 бензин градско зимата (по книжка и дават 10.1), та ти какво се учувдавш. С тея скапани бензини толкоз. Имам един приятел си взе чисто нова Ford Fiesta 1.4 пълен инжекцион. По книжка и дават 9.5/100 градско. И човека каза, че 10-11/100 градско си ги лепи. Като имаш предвид, че купето на Фиеста е сигурно с 300кг по-лекоFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Ами тя мойта 1.4 ги прави 12/100 бензин градско зимата (по книжка и дават 10.1), та ти какво се учувдавш. С тея скапани бензини толкоз. Имам един приятел си взе чисто нова Ford Fiesta 1.4 пълен инжекцион. По книжка и дават 9.5/100 градско. И човека каза, че 10-11/100 градско си ги лепи. Като имаш предвид, че купето на Фиеста е сигурно с 300кг по-леко
Коментар
-
sev написа:spark написа:Ами тя мойта 1.4 ги прави 12/100 бензин градско зимата (по книжка и дават 10.1), та ти какво се учувдавш. С тея скапани бензини толкоз. Имам един приятел си взе чисто нова Ford Fiesta 1.4 пълен инжекцион. По книжка и дават 9.5/100 градско. И човека каза, че 10-11/100 градско си ги лепи. Като имаш предвид, че купето на Фиеста е сигурно с 300кг по-лекоFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
blader написа:sev написа:spark написа:Ами тя мойта 1.4 ги прави 12/100 бензин градско зимата (по книжка и дават 10.1), та ти какво се учувдавш. С тея скапани бензини толкоз. Имам един приятел си взе чисто нова Ford Fiesta 1.4 пълен инжекцион. По книжка и дават 9.5/100 градско. И човека каза, че 10-11/100 градско си ги лепи. Като имаш предвид, че купето на Фиеста е сигурно с 300кг по-леко
Коментар
-
Може да не съм го засякъл 100% правилно, нулирам брояча като светне лампата и зареждам на първата бензиностанция. И гледам до следващо светване на равен път колко км съм минал. Обикновено с 12 литра - 100-110км. Не ми се пълни резервоара до горе сега, че да засека точно. А и купето ми е почти 1250 кг с тези две празни бутилки за метан Очаква се до лятото да направят метан станции и при нас, нали уж ще почват газификация от пролетта. Пробвай да смениш и бензонистанцията. Аз края на месеца мисля да напълня догоре от Opet, че много ги хвалят колегите.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Аз края на месеца мисля да напълня догоре от Opet, че много ги хвалят колегите.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Странно, тука винаги са ми наливали точно колкото събира бутилката...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Re: Проблем термостат-разход!
Ricardo написа:Брава 1.8 ,имам проблем с разхода.Досега 6 месеца ходих по сервизи,нищо. Колата тестваха с компютър-перфектна,нищо й нямало.Ама харчи 15-16 л. газ на 100 градско, а бензин незнам заредих от промоцията на БОВА-та в бургас.100 км. 16 литра А 95Да питам колко е нормалната температура, на коята може да работи фиат-брава.Стрелката все ми сочи към C-то на таблото.Къде трябва да сочи стрелката ако всичко е нормално?И сега ако излезе причината термостата за разхода,голям майтап ще е.
Коментар
-
oduh написа:Днес смених термостат на моето Браво, но във Вантотрейд - там ми сложиха за 84лв, а не за 54 както казвахте. Все пак се съгласих, защото след последния ремонт с некачествени части си напатих.Разлика веднага се усети.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар