Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто - задна дясна врата не се отваря отвътре :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто - задна дясна врата не се отваря отвътре :(

На пунтото от подписа ми нещо се повреди едната задна врата - отвън се отваря без проблем, но отвътре не иска. Лостчето на вътрешната страна на вратата движи петлето (поне така се вижда, когато е отворена вратата) но не иска да я отвори Проверих да не би без да искам да съм сложила отново защитата за деца на вратата, но не съм, освободена е. Едва ли е нещо откачено, иначе мисля, че нямаше да може да се отваря отвън и петлето нямаше да се движи изобщо, когато е отворена вратата и местя лостчето, което от вътрешната й страна. Някакви идеи какво може да се е развалило? .... и къде мога да отида да я отворят и оправят?
    Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Айде бе колеги нали затова е този форум - вие можещите и знаете да помагате на неможещи и незнаещи като мен :D Няма ли кой да даде едно рамо по темата :D

Коментар

На пунтото от подписа ми пък подобен проблем с задна дясна- заключва се с централното, но после не се отключва, само от въре с лостчето може.Идеи??
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Re: Пунто - задна дясна врата не се отваря отвътре

heraldita написа:
        На пунтото от подписа ми нещо се повреди едната задна врата - отвън се отваря без проблем, но отвътре не иска. Лостчето на вътрешната страна на вратата движи петлето (поне така се вижда, когато е отворена вратата) но не иска да я отвори Проверих да не би без да искам да съм сложила отново защитата за деца на вратата, но не съм, освободена е. Едва ли е нещо откачено, иначе мисля, че нямаше да може да се отваря отвън и петлето нямаше да се движи изобщо, когато е отворена вратата и местя лостчето, което от вътрешната й страна. Някакви идеи какво може да се е развалило? .... и къде мога да отида да я отворят и оправят?
        Погледна ли тази пъпчица която е за претпазване на деца .Да не си я мръднал без да искаш.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Писала съм в първия пост че първо нея погледнах - "отключена" е....Най-интересното е, че като размърдам няколко пъти малкото черно лостче отгоре, което е свързано с централното заключване, вратата се отваря еднократно отвътре и после пак не ще. някъде нещо във вратата се е прецакало и не се задейства винаги, но какво е то?????

Коментар

само предположения може да се дават тук,отвори я за 15-20 минути и ще се разбере и оправи

Коментар

Working...
            X