Значи още есента забелязах, че при движение извън града температурата се колебае непрекъснато между 85 и 90 градуса прибилизително. Сега като застудя и разликата в отклонението се увеличи. На място и в града го няма този проблем. Та питам имал ли е някой такъв проблем и дали е термостата? Иначе потърсих термостат в магазините- предлагат ми уж френски за 22 лв. и турски за 23 лв. Той е от типа с две тръбички на корпуса и се продава с целия корпус. Значи питах майстора си, но той казва да карам още така, ама аз мисля след няколко дена да отида малко на ски. Та дайте съвет мола ви от къде е и ако е термоста да го сменям ли? Да не би като играе и да заседне не дай си боже в затворено положение?Благодаря предварително!!!! Ще бъда много по -спокоен от мнението на някой с подобен проблем!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Играе ми температурата на двигателя
Collapse
X
-
Ако се шегуваш, признавам голям майтапчия си! :D Но ако не се шегуваш да ти кажа, че така както го описваш - няма никакъв проблем. Точно обратното - термостата ти работи и то идеално. Карай и си свиркай! Хайде безаварийно!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:Ако се шегуваш, признавам голям майтапчия си! :D Но ако не се шегуваш да ти кажа, че така както го описваш - няма никакъв проблем. Точно обратното - термостата ти работи и то идеално. Карай и си свиркай! Хайде безаварийно!Tempra 1.6 i.e. SW- 159B9000
Коментар
-
blader написа:Косио ти си един от малкото с читаво работещ термостат, да почерпишTempra 1.6 i.e. SW- 159B9000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар