Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подмяна на части и поправка (Fiat Brava)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми ако трябва ще го сменя, в момента все още я оглеждам и където се налага ще сменям ... давайте предложения .... като съм я почнал ще я стегна изцяло ...

Коментар

Точно както ти спомена колегата по-горе - нека огледат всички ремъци и да сменят някой ако се налага, а може и всички - поне за труда парите ще са еднакви. Прегледай още накладките и спирачните дискове, както и хидравличното масло.За маслото на ДВГ е ясно, както и филтрите - масления и бензиновия. Не е зле да си направиш и тест на амортисьорите или най малко да ги огледат майсторите - дали няма изпуснал. Другото е здраве, бензин и каране!
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Докато цъках из темите случайно попаднах на снимки на колата на колега от форума. Извинявам му се за това, че ползвам негови фотографии на автомобила му, но и при него видях същия проблем с луфта на предния капак спрямо фара, за който обяснявах малко по-горе в темата ... ето и снимките:
        Прикачени файлове

Коментар

Ето и другата:
          Прикачени файлове

Коментар

На мен тази кола ми изглежда леко тунингована и е нормално да има луфтчета тук там :D Виж във форума на абв.бг/аудио хи-фи имаше тема и компетентен коментар за добри говорители за кола.Относно ЦД-цхангера и аз искам да си сложа такъв,но гледам в Германия втора употреба под 30 евро няма.Има един модел на СОНИ,който може да свири и мп3,но е доста скъпичък.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
              На мен тази кола ми изглежда леко тунингована и е нормално да има луфтчета тук там :D Виж във форума на абв.бг/аудио хи-фи имаше тема и компетентен коментар за добри говорители за кола.Относно ЦД-цхангера и аз искам да си сложа такъв,но гледам в Германия втора употреба под 30 евро няма.Има един модел на СОНИ,който може да свири и мп3,но е доста скъпичък.
              Да не би и ти да си в Германия?
              FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

dudulia написа:
                Не ми е проблем цената на CD-то, първоначално се бях спрял на един модел на Panasonic за около 400 лв., проблемът е в това, че какъвто и панел да сложа различен от оригиналния CD на Брава, който е Grundig AD 182 H, стой отвратително ... за това търся оригиналния ... така че ако можеш да ми намериш такъв от Германия кажи как да се разберем, че да може да стигне до мен ...

Коментар

wwweb написа:
                  dudulia написа:
                  Не ми е проблем цената на CD-то, първоначално се бях спрял на един модел на Panasonic за около 400 лв., проблемът е в това, че какъвто и панел да сложа различен от оригиналния CD на Брава, който е Grundig AD 182 H, стой отвратително ... за това търся оригиналния ... така че ако можеш да ми намериш такъв от Германия кажи как да се разберем, че да може да стигне до мен ...
                  за да не седи "отвратително" се продават едни.. пластмаси /преходници/.. абе направо ще ти го покажа как става с нормално цд....
                  Прикачени файлове
                  "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Разбрах гадния луфт на предния капак от какво е, самия пластмасов държач на фара от едната страна е отчепен, имам чувствтото, че предишния собственик се опитвал да сваля фара и е спраскал държача, поне на такова ми прилича ... някой да знае един такъв пластамсов държач на каква цена върви и от къде евнтуално мога да си го намеря за да го сменя?Платсмасовия държач е тоя дето хваща фара в горната част за металните основи, има 2 винта на него или поне толкова видях на пръв поглед ...

Коментар

wwweb написа:
                      Разбрах гадния луфт на предния капак от какво е, самия пластмасов държач на фара от едната страна е отчепен, имам чувствтото, че предишния собственик се опитвал да сваля фара и е спраскал държача, поне на такова ми прилича ... някой да знае един такъв пластамсов държач на каква цена върви и от къде евнтуално мога да си го намеря за да го сменя?Платсмасовия държач е тоя дето хваща фара в горната част за металните основи, има 2 винта на него или поне толкова видях на пръв поглед ...
                      не може ли да стане с пластмасова заварка
                      TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                      UNO 1.0 FIRE

Коментар

Ба ли му мамата, аз по принцип съм привърженик на "сменяй с ново да ти е мирна главата" ... ако не си намеря нов, ще го мисля по някакъв друг начин ... то е някакво супер малко такова, имам чувството, че е ръчкано с отвертка и е счупено ...

Коментар

wwweb написа:
                          Ми ако трябва ще го сменя, в момента все още я оглеждам и където се налага ще сменям ... давайте предложения .... като съм я почнал ще я стегна изцяло ...
                          на мен ми се пукна единия от предните спирачни маркучипогледни ги или направо ги сменяй
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                          X