Ми ако трябва ще го сменя, в момента все още я оглеждам и където се налага ще сменям ... давайте предложения .... като съм я почнал ще я стегна изцяло ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подмяна на части и поправка (Fiat Brava)
Collapse
X
-
wwweb
-
Точно както ти спомена колегата по-горе - нека огледат всички ремъци и да сменят някой ако се налага, а може и всички - поне за труда парите ще са еднакви. Прегледай още накладките и спирачните дискове, както и хидравличното масло.За маслото на ДВГ е ясно, както и филтрите - масления и бензиновия. Не е зле да си направиш и тест на амортисьорите или най малко да ги огледат майсторите - дали няма изпуснал. Другото е здраве, бензин и каране!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
wwweb
Докато цъках из темите случайно попаднах на снимки на колата на колега от форума. Извинявам му се за това, че ползвам негови фотографии на автомобила му, но и при него видях същия проблем с луфта на предния капак спрямо фара, за който обяснявах малко по-горе в темата ... ето и снимките:
Коментар
-
wwweb
-
На мен тази кола ми изглежда леко тунингована и е нормално да има луфтчета тук там :D Виж във форума на абв.бг/аудио хи-фи имаше тема и компетентен коментар за добри говорители за кола.Относно ЦД-цхангера и аз искам да си сложа такъв,но гледам в Германия втора употреба под 30 евро няма.Има един модел на СОНИ,който може да свири и мп3,но е доста скъпичък.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:На мен тази кола ми изглежда леко тунингована и е нормално да има луфтчета тук там :D Виж във форума на абв.бг/аудио хи-фи имаше тема и компетентен коментар за добри говорители за кола.Относно ЦД-цхангера и аз искам да си сложа такъв,но гледам в Германия втора употреба под 30 евро няма.Има един модел на СОНИ,който може да свири и мп3,но е доста скъпичък.FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
wwweb
dudulia написа:На мен тази кола ми изглежда леко тунингована и е нормално да има луфтчета тук там :D Виж във форума на абв.бг/аудио хи-фи имаше тема и компетентен коментар за добри говорители за кола.Относно ЦД-цхангера и аз искам да си сложа такъв,но гледам в Германия втора употреба под 30 евро няма.Има един модел на СОНИ,който може да свири и мп3,но е доста скъпичък.
Коментар
-
wwweb написа:dudulia написа:На мен тази кола ми изглежда леко тунингована и е нормално да има луфтчета тук там :D Виж във форума на абв.бг/аудио хи-фи имаше тема и компетентен коментар за добри говорители за кола.Относно ЦД-цхангера и аз искам да си сложа такъв,но гледам в Германия втора употреба под 30 евро няма.Има един модел на СОНИ,който може да свири и мп3,но е доста скъпичък."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
wwweb
Разбрах гадния луфт на предния капак от какво е, самия пластмасов държач на фара от едната страна е отчепен, имам чувствтото, че предишния собственик се опитвал да сваля фара и е спраскал държача, поне на такова ми прилича ... някой да знае един такъв пластамсов държач на каква цена върви и от къде евнтуално мога да си го намеря за да го сменя?Платсмасовия държач е тоя дето хваща фара в горната част за металните основи, има 2 винта на него или поне толкова видях на пръв поглед ...
Коментар
-
wwweb написа:Разбрах гадния луфт на предния капак от какво е, самия пластмасов държач на фара от едната страна е отчепен, имам чувствтото, че предишния собственик се опитвал да сваля фара и е спраскал държача, поне на такова ми прилича ... някой да знае един такъв пластамсов държач на каква цена върви и от къде евнтуално мога да си го намеря за да го сменя?Платсмасовия държач е тоя дето хваща фара в горната част за металните основи, има 2 винта на него или поне толкова видях на пръв поглед ...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
wwweb
Ба ли му мамата, аз по принцип съм привърженик на "сменяй с ново да ти е мирна главата" ... ако не си намеря нов, ще го мисля по някакъв друг начин ... то е някакво супер малко такова, имам чувството, че е ръчкано с отвертка и е счупено ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар