Колеги... Трябва ми помощ.. Трябва ми сервизна книжка (user manual )на Фиат Дукато , обаче в елктронен варянт...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервизна книжка Fiat Dukato
Collapse
X
-
добре... няма ли някои поне да ми напише едно благозвъчно... НЕ.. .... Наистина са ми много важни... Свързани са ми с работата... нали продаваме кемпери които са на базата на фиан дукато и нямаме сервизната книжка и упътванетоПродавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
-
Пробваи тук!!! www.Google.comFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
1во пробвах в чичо гошо, но не намерих това което ми трябва.... не ми трябва нещо за резервни части... а самото опътване за шасито... Понеже докарахме нов кемпер от италия но без книжката за шасито... и за това го търса в електронен варянт.... както ги има в downloads за повечето фиатки... трябва ми това... няма значение на какъв език е...Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Е тва е кофти... честно казано имам чуството че за някои модели няма докоментация и тва си е ... Аз за пунтото търсех техническото ръководство близо два месеца и по форуми и по маистори и т.н. и не намерих нищо за всякви други но за Пунто MK2 няма... Късмет колега в търсенето....Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
книга
за Пунто М 2 има повече описание и ремонти дори и тук има за теглене какво ти трябва точно от сайта на колегата http://fiat.comnet.bg/ и тук http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/Fiat/
Коментар
-
По принцип ми трябва за ел инсталацията и техническата характеристита кое колко литра събира и кво събира и т.н.А иначе тия инструкции св какъв формат са и с какво се отварят..?Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар