Понеже моите проблеми с паленето не се оправят сега ми подхвърлиха нещо друго като причина което не ми е много ясно. Има ли начин да се регулира предварение и закъснение на паленето както при някои по-стари коли? Казаха ми че това може да е причина като се имало предвид по-трудното палене при студено и припукванията които се чуват (вероятно детонации).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак въпрос за паленето
Collapse
X
-
На дърпане пробвал ли си да я палиш ? Като я запалиха в сервиза , държеше ли нормални обороти или гаснеше ?Ако са ти мокри свещите или се дави или не пуска искра свеща . Щом всичките са мокри , може и бубината да е здала багажа. Проверява ли всичките кабели дали дават искра ? То хубаво , има гориво ама като не може да го въспламени ......Въздушен филтър сменял ли си скоро ? виш го и него пробваи да запалиш без филтара , ако всичко останало работи може и въздух да не и стига........ Как е вазможно , какъв е тоя сервиз , че да не може да оправи една кола , чак мен ме хваща яд . Има си техника , мери се проверява се , ако не е едното другото , не може еи така от нищото да не бачка колата . Аз си мисля че проблема ти е по електрическата система на колата . Провери буксите около двигателя , дали няма някъда нагар , почисти ги и пробваи пак.Fiat Brava 1.4 12v SX
Коментар
-
u_bo
Re: Пак въпрос за паленето
Interceptor написа:Понеже моите проблеми с паленето не се оправят сега ми подхвърлиха нещо друго като причина което не ми е много ясно. Има ли начин да се регулира предварение и закъснение на паленето както при някои по-стари коли? Казаха ми че това може да е причина като се имало предвид по-трудното палене при студено и припукванията които се чуват (вероятно детонации).
Коментар
-
aron666 написа:На дърпане пробвал ли си да я палиш ? Като я запалиха в сервиза , държеше ли нормални обороти или гаснеше ?Ако са ти мокри свещите или се дави или не пуска искра свеща . Щом всичките са мокри , може и бубината да е здала багажа. Проверява ли всичките кабели дали дават искра ? То хубаво , има гориво ама като не може да го въспламени ......Въздушен филтър сменял ли си скоро ? виш го и него пробваи да запалиш без филтара , ако всичко останало работи може и въздух да не и стига........ Как е вазможно , какъв е тоя сервиз , че да не може да оправи една кола , чак мен ме хваща яд . Има си техника , мери се проверява се , ако не е едното другото , не може еи така от нищото да не бачка колата . Аз си мисля че проблема ти е по електрическата система на колата . Провери буксите около двигателя , дали няма някъда нагар , почисти ги и пробваи пак.Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар