Имам едно въпросче, понеже ще си купувам нови гуми.Профилът на новите гуми 8мм ли е? Защото ми предлагат на доста добра цена Пирели със 6,5мм. Като видях моите се уплаших-отпред 2,5мм , отзад 4мм.. Как мислите 6,5мм добре ли е, или да не рискувам...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко мм е профилът на нова гума?
Collapse
X
-
Нямаш грижи с такива гуми, поне някоя друга годинка(зависи колко караш). Обаче профила го мери от ограничителя! Много е важно и колко са стари. Предполагам знаеш къде да гледаш. На повече от 2 години не взимай. Стари порьозни галоши ако ще и нови да са не ги гледай. А ти на 15" ли караш? Най-добре си вземи нови, цената има не е висока. Издебни някой в и-бей.де, и без това си там П.С. 8 мм.
-
me_to_u написа:tomazo написа:8 мм ,само да подкрепя колегата от готният пост,не си купувай гуми по стари от 2 годни ,аз брах ядове с едни нокиан,които се оказаха 98-а година ,7мм профил ,предня лява гръмна като на заря ...фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Re: Re
Pesho написа:Това със закодираната година на производство в буквите ще ми го обясните ли? И за кои букви става въпрос?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
me_to_u написа:Нямаш грижи с такива гуми, поне някоя друга годинка(зависи колко караш). Обаче профила го мери от ограничителя! Много е важно и колко са стари. Предполагам знаеш къде да гледаш. На повече от 2 години не взимай. Стари порьозни галоши ако ще и нови да са не ги гледай. А ти на 15" ли караш? Най-добре си вземи нови, цената има не е висока. Издебни някой в и-бей.де, и без това си там П.С. 8 мм.FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Гледам "Континентал" има по 50Е с безплатна доставка. Тук ми се струва едва ли ще ги вземеш по 100 лв. Не съм ги гледал 15", ама май са повечко. Или цакай едни -http://cgi.ebay.de/POWERGUMMIA-WANLI-S1099-195-50-R15-82-V-Sommerreifen_W0QQitemZ8031083974QQcategoryZ40267QQ rdZ1QQcmdZViewItemпо 36Е чисто нови Гледам "Фулда" са по 120 лв., "Марангони" по 114лв. има...Дето казваж и монтажа тука ще ти е безплатен...де да знам, ти си преценяваш от къде. Справка- www.gumi.bg
Коментар
-
me_to_u написа:Гледам "Континентал" има по 50Е с безплатна доставка. Тук ми се струва едва ли ще ги вземеш по 100 лв. Не съм ги гледал 15", ама май са повечко. Или цакай едни -http://cgi.ebay.de/POWERGUMMIA-WANLI-S1099-195-50-R15-82-V-Sommerreifen_W0QQitemZ8031083974QQcategoryZ40267QQ rdZ1QQcmdZViewItemпо 36Е чисто нови Гледам "Фулда" са по 120 лв., "Марангони" по 114лв. има...Дето казваж и монтажа тука ще ти е безплатен...де да знам, ти си преценяваш от къде. Справка- www.gumi.bgFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
за да не отварям нова тема ще пиша тук. Може би е писано и преди, но така или иначе съм отворил тема та и тук мога да ви поискам мнение. Вече събрах парите и се реших да си взимам нови гуми с джанти. Сега ми предлагат два по-спортни модела гуми и се чудя кои да взема. Едните са Uniroyal Rainsport 1 , Другите Bridgestone re720. Първите тук са по-скъпи, а като гледам цените в България са по-евтини от вторите.. По думите на хора от два различни сервиза Uniroyal са доста по-надежни за Аквапланинг, спиране и т.н. Единственото, което ме учудва е , че в Бг те са с 30 лв по-евтини oт Bridgestone...Та сега се чудя кои да взема. Ако някой има такива или разбира да дава акъл..FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:за да не отварям нова тема ще пиша тук. Може би е писано и преди, но така или иначе съм отворил тема та и тук мога да ви поискам мнение. Вече събрах парите и се реших да си взимам нови гуми с джанти. Сега ми предлагат два по-спортни модела гуми и се чудя кои да взема. Едните са Uniroyal Rainsport 1 , Другите Bridgestone re720. Първите тук са по-скъпи, а като гледам цените в България са по-евтини от вторите.. По думите на хора от два различни сервиза Uniroyal са доста по-надежни за Аквапланинг, спиране и т.н. Единственото, което ме учудва е , че в Бг те са с 30 лв по-евтини oт Bridgestone...Та сега се чудя кои да взема. Ако някой има такива или разбира да дава акъл..TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар