Абе колеги какви са тези теми???? Просто да се намираме на лаф - ами то има тема за това ..... Иди с един шублер и замери на една нова гума в магазина, ако не можеш плати си на някого!ПоздравиИвайло
Абе колеги какви са тези теми???? Просто да се намираме на лаф - ами то има тема за това ..... Иди с един шублер и замери на една нова гума в магазина, ако не можеш плати си на някого!ПоздравиИвайло
Що къв ти е проблема на тебе, че питам тук? Нали за това е тоя форум. Тва можеш да го кажеш на всеки, който иска консултация - иди провери в магазина..Като не ти харесва поста, не пиши в него...или постни твой. Не е нужно да даваш мнение, което няма нищо общо с въпроса. На всички, които ми отговориха, мерси. Все пак се радвам, че има хора, които отговарят точно и конкретно и не се бъркат с неподхоящи и нямащи нищо общо с темата мнения...
Не можах да разбера къде е проблема в темата...Момчето попита колко мм е нова гума и още поне 5 неща около това. Какво лошо има да попита? По логиката със заплащането и шублера можем да отсеем 70% от темите в раздела като излишни. Пък и покрай въпросите на divaka други потребители получиха дребни съвети.И сега да продължим по темата, аз също ти препоръчвам RE720, цените в БГ да не ти бъдат критерий.
Aйде да се похваля с първите снимки на новите джанти и гуми. Като мога е направя и снимки на светло...Тъпото е, че есин час след като купих гумите заваля сняг. А в тоя град вали сняг веднъж на 10 години...ама се затопля скоро де..така че.....
Малиии ти по-къси ли пружини ще слагаш(колко мм) ...ще стане супер, много по-стабилна. А иначе за каруцата и моята доста по-твърдо вози, но за да да е по-стабилна няма начин...Като ги сложиш постни една снимка как е станало
Малиии ти по-къси ли пружини ще слагаш(колко мм) ...ще стане супер, много по-стабилна. А иначе за каруцата и моята доста по-твърдо вози, но за да да е по-стабилна няма начин...Като ги сложиш постни една снимка как е станало
Погледни на снимката пише "Новитек", 40 мм. Като сложих джантите, макар и с 1" повече, колата стана като "Голф Кънтри". Отначало бях за "Х&Р", ама се оказа, че са доста по-твърди от "Айбах" и "Новитек". В събота ще ги сменям, и ще постна снимки!
Погледни на снимката пише "Новитек", 40 мм. Като сложих джантите, макар и с 1" повече, колата стана като "Голф Кънтри". Отначало бях за "Х&Р", ама се оказа, че са доста по-твърди от "Айбах" и "Новитек". В събота ще ги сменям, и ще постна снимки!
Упс верно, че пише...Да наистина има голяма промяна с един цол. Иначе и на мен ми препоръчаха Новитек..А и тукашните пичове във форума всички са с Новитек..Явно са най-оптимални
Коментар