Днес ходих да ми изчистят "грешките" на Бравото 1.8GT, натрупани от факта че смених термостата и сега като си загрее колата в нормалните граници започва да работи не равномерно на празен ход.Мени оборотите непрекъснато от 900 на 750.Затова отивам аз, закачат я на един лаптоп, а тя не допука никаква намеса в компютъра й.Човекът нищо не успя да направи, защото изобщо не достигна до нея,имала някаква защита?Да ви се е случвало нещо подобно или да знаете защо стана така?Браво 1.8GT 1996г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не могат да "изчистят" грешките на Браво - то
Collapse
X
-
Re: Не могат да "изчистят" грешките на Браво - то
ToHu написа:Днес ходих да ми изчистят "грешките" на Бравото 1.8GT, натрупани от факта че смених термостата и сега като си загрее колата в нормалните граници започва да работи не равномерно на празен ход.Мени оборотите непрекъснато от 900 на 750.Затова отивам аз, закачат я на един лаптоп, а тя не допука никаква намеса в компютъра й.Човекът нищо не успя да направи, защото изобщо не достигна до нея,имала някаква защита?Да ви се е случвало нещо подобно или да знаете защо стана така?Браво 1.8GT 1996г.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Не могат да "изчистят" грешките на Браво - то
ToHu написа:Днес ходих да ми изчистят "грешките" на Бравото 1.8GT, натрупани от факта че смених термостата и сега като си загрее колата в нормалните граници започва да работи не равномерно на празен ход.Мени оборотите непрекъснато от 900 на 750.Затова отивам аз, закачат я на един лаптоп, а тя не допука никаква намеса в компютъра й.Човекът нищо не успя да направи, защото изобщо не достигна до нея,имала някаква защита?Да ви се е случвало нещо подобно или да знаете защо стана така?Браво 1.8GT 1996г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар