Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за спирачни дискове на Мареа Уикенд 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за спирачни дискове на Мареа Уикенд 1.6

Колеги някой има ли наблюдения колко километра изкарват оригиналните дискове . Знам че това зависи и от стила на управление [колко по често се използва спирачката] но все пак нещо ориетировъчно като км.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Насе моята е на 227000 вече и сега ще сменям дискове.Бях при Хитко и ми препоръчаха някакви които били добри ама марка не помня.Мисля да се доверя :D
    MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
    "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
    R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
      Насе моята е на 227000 вече и сега ще сменям дискове.Бях при Хитко и ми препоръчаха някакви които били добри ама марка не помня.Мисля да се доверя :D
      Моите са оригиналните , поне по щампата 05 99 и има около 1-1.5мм. ръб. Могат и още да се износват ,не е проблем . Просто правя сверка с това колко км. пише на километража. Ще изкарат още една смяна на ангренажен ремък Благодаря ти.
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Е какво им се косиш ,ако искаш можеш да ги шлайфаш ,но според мен карай така .При мен вече ръба е към 2 мм и затова ще ги сменя на следващите накладки. :P
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Километрите не са от значение а състоянието на дисковете.
          Прикачени файлове
          Fiat Marea Weekend 1.6

Коментар

kem написа:
            Километрите не са от значение а състоянието на дисковете.
            Вярно е някой състезател може и на 15-20хил.км. да ги направи за смяна.

Коментар

А колко ти показва километража? при мен износването е същото и е на 160000км. а съм сигорен че е въртян.
              FIAT BRAVA 1,9-TD-100
              FIAT COUPE 2,0-16 - последно
              SUZUKI SUIFT 1,0 - служебно
              PEUGEOT PARTNER TEPEE

Коментар

Working...
              X