Търсих с търсачката но немога да намеря това което ме интересува та затова пускам новата тема( извинявам се ако има подобна ) От около месец започна да ми вие аксиалния лагер особенно силно започва да вие при натиснат съединител и затова реших да си го сменя но незнам как да сваля скоростната кутия По-точно не ми е ясно как се сваля дългата полуоска тази дето минава през висящия лагер от дясната страна(откъм пътническата седалка)? И в ръководствата глегах ама нещо немога да схвана ! Ето за това говоря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се сваля скоростна кутия БРАВО 1.9тд
Collapse
X
-
maxuel82 написа:Чуках млатих ама не ще да излиза Нали трябва само полуоскатра да излезе от скоростната кутия НЕ висящия лагер той си остава на мястото??? Засега си я събрах че утре ще трябва да пътувам? в събота пак ще я почна!мамка иPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:maxuel82 написа:Чуках млатих ама не ще да излиза Нали трябва само полуоскатра да излезе от скоростната кутия НЕ висящия лагер той си остава на мястото??? Засега си я събрах че утре ще трябва да пътувам? в събота пак ще я почна!мамка иFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
като ще сменяш съед. комплект , е добра идея да се свали маховика и да му се пусне една лееека стружка , за да се изравни .иначе след 5 - 10 000 км може да почне да прави мизерийки съединителя.
Коментар
-
u_bo написа:като ще сменяш съед. комплект , е добра идея да се свали маховика и да му се пусне една лееека стружка , за да се изравни .иначе след 5 - 10 000 км може да почне да прави мизерийки съединителя.LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
u_bo
maxuel82 написа:u_bo написа:като ще сменяш съед. комплект , е добра идея да се свали маховика и да му се пусне една лееека стружка , за да се изравни .иначе след 5 - 10 000 км може да почне да прави мизерийки съединителя.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар