Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Като включа на задна и потегля стърже здраво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като включа на задна и потегля стърже здраво

Колеги от около 2 месеца може би забелязах следния проблем. Като потеглям и се налага да правя маневра назад се чува и се усеща по педала на съединителя едно доста гадничко стържене. Доста по усезателно е ако съм навил волана напълно.... Съединителя е сменен преди има няма 15000км. От какво може да се получава това нещо колеги, съединител или скоростна кутия ? Автомобила е брава 1,4 и да кажа пак че го прави това единствено на задна предавка
    Fiat Brava 1.4 97

Ами сигурен ли си, че задна ти е влязла както трябва? И на мен ми се е случвало, когато ме излъже, че е влязла, а не е Дано не е нещо по-сложно

Коментар

Да сигурен съм. Това го прави почти винаги. Не знам точно стържене ли е виене ли е но се усеща доста яко
      Fiat Brava 1.4 97

Коментар

я пробвай да натиснеш съеддинителя до край, да сложиш задна и да почнеш да пускаш съединителя много бавно като в същото време дърпаш лоста назад (все едно включваш задна) - ще видиш как лоста влиза 1 идея повече
        Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
        части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
        части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
        тел. 0883437022

Коментар

Rezko написа:
          я пробвай да натиснеш съеддинителя до край, да сложиш задна и да почнеш да пускаш съединителя много бавно като в същото време дърпаш лоста назад (все едно включваш задна) - ще видиш как лоста влиза 1 идея повече
          Абсолютно

Коментар

Абе колеги не е от лоста! Стърженето идва от към съединителя и стърже когато потегля и съм навил волана в някоя посока.
            Fiat Brava 1.4 97

Коментар

деференциал колега, др не е.
              FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

колега... и на мен ми ги прашеяе теч тъпотии... оказа се че съм запалили съединителя или по скоро са ми словили менте което не стааа :D (с едната разлика че моя съединител изкара има няма 5000 км... другия варянт е да си за регулация на жилото
                Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

така или иначе ще я свалиш ск. кутия провери първо съединителя, ако е от него само да ти кажа че се сменя всичко притискателен, феродов диск и аксиален лагер. а марката е само една "ВАЛЕО" - оригинал.
                  FIAT Bravo 1.4 12v

Коментар

Working...
                  X