Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръка за части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръка за части

Здравейте,Термостата ми е заминал и трябва да го сменя. Освен него за смяна ми е и поленовия филтър, а ми се иска да сменя същи и предните спирачни дискове + евентуално барабаните отзад.Та молба ми е ако можете да препоръчате термостат, филтър + дискове и барабани. А и също така и съвет, колко препоръчително е сменяната на накладките при смяна на дискове.Поздрави.

Fiat Bravo T-Jet 120

термостата е на късмет :D в завода слагат BEHR, ама има оплакваниянякои хвалят Vernet, ама и от тях има оплакванияаз сложих BEHR на Бравата преди 3 години и до днешен е перфектенкато сменяш дискове и барабани задължително се сменят и накладкиТекстар е добра марка
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

От около 5 месеца ползвам Вернет, засега работи.Засега .....
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Преди 4г. смених термостата ама не знам какъв еИначе накладките е задължително да ги смениш. Старите ако са здрави ги запази и след като свършат новите , можеш да ги сложиш отново. http://axm-auto.com/index.php
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

аз през 05,2007г смених термостата с Вернетдо 01,2009 работеше много добре, държеше 90 градусасега нещо започна да мърда - 82-90да видим докогано съм минал 44 000 км
          Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Специално за термостата - само да не е Vernet - много дефектни се насъбраха напоследък от тази марка - аз също се опарих с такова нещо - 70 градуса ми държи в движение! От марката Behr досега не съм чувал оплаквания, освен, че са по скъпички!

Коментар

Благодаря на всички за отговорите и препоръките.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
              X