Здравейте колеги. Реших да споделя опита си, с добавката за скоростни кутии ХАДО.Колата ми имаше проблем със синхронизаторите на 2-ра скорост. Проблема се изявяваше в "хъркане" при превключване на високи обороти (над 3500 об./мин.) от 1-ра на 2-ра, както и при връщане от по-висока предавка при скорости над 50 км./ч.Доста време се чудих какво да правя, дали да се хващам със скъпи и трудни ремонти , за които малко хора са квалифицирани или да се опитам да реша проблма с някоя от хилядите добавки, които можем да си купим.Реших да пробвам с добавка. След проучване и четене на мнения и спецификации, се спрях на продукта на Хадо, заради добрите мнения които четох за него (а ето че и аз пиша такова
) и заради много атрактивната му цена САМО 27 лв. Нямах много вяра в "чудотворната" военна технология, но рещих че за тези пари нищо не губя.И така поръчах добавката по телефона (контакт формата им в сайта не работи) и веднага след доставката я инжектирах в скоростната кутия. Хубаво е да ползвате спринцовка 20мл. много по-лесно е отколкото да се опивате с тубичката.ЕФЕКТЪТ!!!!досега съм изминал едва 100 км. и реших да пробвам какво ще стане ако се опитам да вкарам втора при 4500 об./мин. и о чудо влезе без да хърка малко трудно, но все пак влезе пробвах го и при 6500об./мин и пак влезе без проблеми. някъде четрох че с тази добвка изчезвало и виенето като караш на задна, но при мен още няма такъв ефект. В инструкциите на опаковката пише че ревитализиращият процес завършвал след 50ч. работа или 1500 кмтака че след 1 месец (долу горе за толкова ще ги навъртя) ще напиша има ли други подобрения или пък някакви негативни ефекти.
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар