Здравейте колеги. Реших да споделя опита си, с добавката за скоростни кутии ХАДО.Колата ми имаше проблем със синхронизаторите на 2-ра скорост. Проблема се изявяваше в "хъркане" при превключване на високи обороти (над 3500 об./мин.) от 1-ра на 2-ра, както и при връщане от по-висока предавка при скорости над 50 км./ч.Доста време се чудих какво да правя, дали да се хващам със скъпи и трудни ремонти , за които малко хора са квалифицирани или да се опитам да реша проблма с някоя от хилядите добавки, които можем да си купим.Реших да пробвам с добавка. След проучване и четене на мнения и спецификации, се спрях на продукта на Хадо, заради добрите мнения които четох за него (а ето че и аз пиша такова ) и заради много атрактивната му цена САМО 27 лв. Нямах много вяра в "чудотворната" военна технология, но рещих че за тези пари нищо не губя.И така поръчах добавката по телефона (контакт формата им в сайта не работи) и веднага след доставката я инжектирах в скоростната кутия. Хубаво е да ползвате спринцовка 20мл. много по-лесно е отколкото да се опивате с тубичката.ЕФЕКТЪТ!!!!досега съм изминал едва 100 км. и реших да пробвам какво ще стане ако се опитам да вкарам втора при 4500 об./мин. и о чудо влезе без да хърка малко трудно, но все пак влезе пробвах го и при 6500об./мин и пак влезе без проблеми. някъде четрох че с тази добвка изчезвало и виенето като караш на задна, но при мен още няма такъв ефект. В инструкциите на опаковката пише че ревитализиращият процес завършвал след 50ч. работа или 1500 кмтака че след 1 месец (долу горе за толкова ще ги навъртя) ще напиша има ли други подобрения или пък някакви негативни ефекти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХАДО за скоростни кутии
Collapse
X
-
u_bo
при мен ревитализиращ ефект имаше смяната на маслото - с ново синтетично - по спецификацията а ти май не си пробвал първо да смениш маслото? или греша?
-
Мен ми се струва глупост.По скоро маслото ти е било гъсто или рядко и това му е променило вискозитета.Ако беше налял за тия пари качествено масло в соростите мисля че ефекта щеше да е същияhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
.а между друго даи саита на производителя...Мен ми се струва глупост.По скоро маслото ти е било гъсто или рядко и това му е променило вискозитета.Ако беше налял за тия пари качествено масло в соростите мисля че ефекта щеше да е същияFiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар