Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХАДО за скоростни кутии

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ХАДО за скоростни кутии

Здравейте колеги. Реших да споделя опита си, с добавката за скоростни кутии ХАДО.Колата ми имаше проблем със синхронизаторите на 2-ра скорост. Проблема се изявяваше в "хъркане" при превключване на високи обороти (над 3500 об./мин.) от 1-ра на 2-ра, както и при връщане от по-висока предавка при скорости над 50 км./ч.Доста време се чудих какво да правя, дали да се хващам със скъпи и трудни ремонти , за които малко хора са квалифицирани или да се опитам да реша проблма с някоя от хилядите добавки, които можем да си купим.Реших да пробвам с добавка. След проучване и четене на мнения и спецификации, се спрях на продукта на Хадо, заради добрите мнения които четох за него (а ето че и аз пиша такова ) и заради много атрактивната му цена САМО 27 лв. Нямах много вяра в "чудотворната" военна технология, но рещих че за тези пари нищо не губя.И така поръчах добавката по телефона (контакт формата им в сайта не работи) и веднага след доставката я инжектирах в скоростната кутия. Хубаво е да ползвате спринцовка 20мл. много по-лесно е отколкото да се опивате с тубичката.ЕФЕКТЪТ!!!!досега съм изминал едва 100 км. и реших да пробвам какво ще стане ако се опитам да вкарам втора при 4500 об./мин. и о чудо влезе без да хърка малко трудно, но все пак влезе пробвах го и при 6500об./мин и пак влезе без проблеми. някъде четрох че с тази добвка изчезвало и виенето като караш на задна, но при мен още няма такъв ефект. В инструкциите на опаковката пише че ревитализиращият процес завършвал след 50ч. работа или 1500 кмтака че след 1 месец (долу горе за толкова ще ги навъртя) ще напиша има ли други подобрения или пък някакви негативни ефекти.
    Fiat Brava 1.6 16 волта 99г. HSX

при мен ревитализиращ ефект имаше смяната на маслото - с ново синтетично - по спецификацията а ти май не си пробвал първо да смениш маслото? или греша?

Коментар

Ми исках да го сменя, но маслара ме разубеди. Каза ми че маслото не било на повече от 5000 км.Кака го разбра не ми стана ясно но взе някаква проба с капкомер гледа го нещо... в крайна сметка така и не го смених!!! и при теб ли имаше подобен проблем???

Коментар

Tемата е интересна...колега ще изчакам 1 месец да споделиш за резултатите...а между друго даи саита на производителя...

Коментар

Мен ми се струва глупост.По скоро маслото ти е било гъсто или рядко и това му е променило вискозитета.Ако беше налял за тия пари качествено масло в соростите мисля че ефекта щеше да е същия
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

.а между друго даи саита на производителя...
            http://www.xado-bulgaria.com/ сайта определено не им е от най-добрите, ама.... има достатъчно информация за продуктите
            Мен ми се струва глупост.По скоро маслото ти е било гъсто или рядко и това му е променило вискозитета.Ако беше налял за тия пари качествено масло в соростите мисля че ефекта щеше да е същия
            и аз бях доста скептично настроен, но ефект има. въпросната добавка е доста гъста да кажем като паста за зъбии и е само 9мл, така че може само да сгъсти маслото. Маслото ми е идеално и като ниво и като качество и освен това хъркането беше доста силно определено проблема беше в синхронизаторите. Това е и мнението на 2 монтьори ако приемаш тяхната дума за по-сериозна знам че звучи доста нереално но производителите са описали как действа и има някаква логика.

Коментар

Working...
            X