Монтираха ми я във едно градче близо до карлово по път за пловдив,гр. ведраре. на есен имах път на там и собственика на фирмата ми каза че сега слагали фобос- със италиански комп. и цената била по висока с 200лв. Иначе да бях добавил повече пари за lorenzo landi, lovato,или star gas. нямаше да имам толкова бели до сега,не искам да критикувам марката но все пак,да му прилича
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за 1,6 16в
Collapse
X
-
STEKO написа:скоро ще купувам брава затова питам ,ако няма самата кола да и сложа евентуално
Коментар
-
Немога да ви разбера какви глупости започнахте да говорите за ГИ Фобос . Толкова колеги от форума карат с Фобос включително и аз такива проблеми че компа не е италиански за първи път слушам Това че нямаш добри настройки и разхода ти е висок не е от ГИ а от майстора който ги прави тези настройки Stefanaki и БРС да сложиш като ти го монтира некадърник пак ще мислиш че е от компютъра и той е български с италиански стикер Аз имам над 35хил.км. без никакъв проблем докато преди 2000км. не попаднах на некъдърник в един от сервизите на Фобос. Влязах в сервиза за ъпдейт на софта по моя прищявка и излезнах с проблем който 5 дена ме държа в моето сервизче и с помоща на колеги от форума оправихме колата. От тук изхождам като казвам , не плюйте марката а "майсторите" които я настроиват. Всеки може да плюе по всяка марка [както правят и с Фиат] но дали наистина е виновна маркатаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Немога да ви разбера какви глупости започнахте да говорите за ГИ Фобос . Толкова колеги от форума карат с Фобос включително и аз такива проблеми че компа не е италиански за първи път слушам Това че нямаш добри настройки и разхода ти е висок не е от ГИ а от майстора който ги прави тези настройки Stefanaki и БРС да сложиш като ти го монтира некадърник пак ще мислиш че е от компютъра и той е български с италиански стикер Аз имам над 35хил.км. без никакъв проблем докато преди 2000км. не попаднах на некъдърник в един от сервизите на Фобос. Влязах в сервиза за ъпдейт на софта по моя прищявка и излезнах с проблем който 5 дена ме държа в моето сервизче и с помоща на колеги от форума оправихме колата. От тук изхождам като казвам , не плюйте марката а "майсторите" които я настроиват. Всеки може да плюе по всяка марка [както правят и с Фиат] но дали наистина е виновна марката
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар