колеги да попитам на брава 1,6 16в обикновенна газова ли се слага или газов инжекцион
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за 1,6 16в
Collapse
X
-
Газов инжекцион, иначе ако сложиш обикновен се скопява, пък и ако е с пластмасови колектори е много опасно. Като цяло на 1,6 имам наблюдението, че обикновенна газова уредба не се държи добре и прави проблеми.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
wazmo написа:Мойта е обикновенна газова и няма проблем, колата си върви идеално. Е по довре е с газов инжекцион, но и разликата в цената не е малка.
Коментар
-
Re: въпрос за 1,6 16в
STEKO написа:колеги да попитам на брава 1,6 16в обикновенна газова ли се слага или газов инжекционAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
STEKO написа:колеги да попитам на брава 1,6 16в обикновенна газова ли се слага или газов инжекционФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:STEKO написа:колеги да попитам на брава 1,6 16в обикновенна газова ли се слага или газов инжекционFIAT PUNTO 1.2MPI-95г
Alfa Romeo 147 jtd - 02г
Коментар
-
FIATINO написа:Карам и аз със Г.И. Фобос. Като цяло не съм много доволен,от настроики,разход,компютъра на газовата ще сменям за втори път/ със български комп. е фобосът/. Това е за 32хил.км. колегата ако ще си купува Фобос то поне да е със италианския компютър.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар