Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос за 1,6 16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос за 1,6 16в

колеги да попитам на брава 1,6 16в обикновенна газова ли се слага или газов инжекцион
    добрите отиват в рая а лошите където си поискат !!!!!!!

Газов инжекцион, иначе ако сложиш обикновен се скопява, пък и ако е с пластмасови колектори е много опасно. Като цяло на 1,6 имам наблюдението, че обикновенна газова уредба не се държи добре и прави проблеми.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

благодаря колега за изчерпателния отговор

Коментар

Мойта е обикновенна газова и няма проблем, колата си върви идеално. Е по довре е с газов инжекцион, но и разликата в цената не е малка.
        FIAT Marea ex
        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

твоята с пласмасови колектори ли е?

Коментар

ХАХАХА какво е по-лошото и аз съм с обикновена и колата работи перфектно и до сега не е гърмяла и съм с метални колектори. :D :D
            FIAT BRAVO 1,6 16V 103ps ''97''г.

Коментар

wazmo написа:
              Мойта е обикновенна газова и няма проблем, колата си върви идеално. Е по довре е с газов инжекцион, но и разликата в цената не е малка.
              Няма проблеми,защото не ги забелязваш или се правиш че не ги забелязваш.Колата върви идеално само ако е без никаква газова уредба във фабричното си състояние.Който се стреми към икономично каране да си вземе дизелова кола.Хората са ги измислили.

Коментар

STEKO написа:
                твоята с пласмасови колектори ли е?
                С метални колектори е
                FIAT Marea ex
                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Re: въпрос за 1,6 16в

STEKO написа:
                  колеги да попитам на брава 1,6 16в обикновенна газова ли се слага или газов инжекцион
                  Ако колата ти е с метални колектори - за каквато газова имаш парички.
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

мисълта ми е всички 1,6 ли са с метални колектори?

Коментар

STEKO написа:
                      Ако искаш да нямаш проблеми слагай газов инжекцион. Избери си добър сервиз за монтаж на инжекциона.Марка каквато ти хареса на цена и възможности. Аз съм с 1.6 16В С Газов инжекцион Фобос. Различните фирми имат промоции 800-900лв. Успех.
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

STEKO написа:
                        мисълта ми е всички 1,6 ли са с метални колектори?
                        Коя година ти е колата
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

скоро ще купувам брава затова питам ,ако няма самата кола да и сложа евентуално

Коментар

Atanas71 написа:
                            STEKO написа:
                            Ако искаш да нямаш проблеми слагай газов инжекцион. Избери си добър сервиз за монтаж на инжекциона.Марка каквато ти хареса на цена и възможности. Аз съм с 1.6 16В С Газов инжекцион Фобос. Различните фирми имат промоции 800-900лв. Успех.
                            Карам и аз със Г.И. Фобос. Като цяло не съм много доволен,от настроики,разход,компютъра на газовата ще сменям за втори път/ със български комп. е фобосът/. Това е за 32хил.км. колегата ако ще си купува Фобос то поне да е със италианския компютър.
                            FIAT PUNTO 1.2MPI-95г
                            Alfa Romeo 147 jtd - 02г

Коментар

FIATINO написа:
                              Карам и аз със Г.И. Фобос. Като цяло не съм много доволен,от настроики,разход,компютъра на газовата ще сменям за втори път/ със български комп. е фобосът/. Това е за 32хил.км. колегата ако ще си купува Фобос то поне да е със италианския компютър.
                              Много трудно ще намериш с "италианския компютър", защото вече доста време се асемблират в БГ(http://www.vekatech.com/index.php?lang=bg).Това е една от причините, за да не инсталирам ГИ Фобос на Брава-та.
                              Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                              X