Здравеите колеги.Имам Фиат Пунто 1.1 94 година.И сега ми се налага да смениа още някои неща.Първо имам въпрос как мога да сменя вътрешния накрайник на кормилната рейка че тропа и е за смяна.Второ имам проблем с бензина като карам като подавам газ колата се едно спира, сменил сам помпата филтера и незнам какво друго да направя.Трето да питам дали Този модел Пунто има Филтер на копето няма климатик и климатроник. Прозорците ми се запотяват и немога да разбера от какво се получава.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко въпросчета
Collapse
X
-
Re: Малко въпросчета
micron написа:Здравеите колеги.Имам Фиат Пунто 1.1 94 година.И сега ми се налага да смениа още някои неща.Първо имам въпрос как мога да сменя вътрешния накрайник на кормилната рейка че тропа и е за смяна.Второ имам проблем с бензина като карам като подавам газ колата се едно спира, сменил сам помпата филтера и незнам какво друго да направя.Трето да питам дали Този модел Пунто има Филтер на копето няма климатик и климатроник. Прозорците ми се запотяват и немога да разбера от какво се получава.Благодаря предварително.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
-
В обратен ред...прозорците се запотяват вероятно, заради спукано отоплително радиаторче, а може би и заради филтъра на купето, който се намира под джабката някъде, не съм сигурен точно къде. Трябва да се провери колата дали е натрупала някакви грешки в компа, това забиване може да се получава от дюзата, ламбда сонда, темп. датчик и др. Кормилния накрайник като го видиш какво представлява сам ще се сетиш как се сменя не е философия, но задължително после на реглаж на предница.Fiat Punto 1.1 55 6 speed
Коментар
-
micron написа:Здравеите колеги.Имам Фиат Пунто 1.1 94 година.И сега ми се налага да смениа още някои неща.Първо имам въпрос как мога да сменя вътрешния накрайник на кормилната рейка че тропа и е за смяна.Второ имам проблем с бензина като карам като подавам газ колата се едно спира, сменил сам помпата филтера и незнам какво друго да направя.Трето да питам дали Този модел Пунто има Филтер на копето няма климатик и климатроник. Прозорците ми се запотяват и немога да разбера от какво се получава.Благодаря предварително.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Несъм знам че като съм на вътрешна се получава на ваншна съм.Значи под жапката има една турбина тя е за въздоха да го варти.Но няма филтер няма други неща там само тя е и немога да разбера защо се потят.а за другите неща ако можете да кажете от към вътрешната страна как се сменя накраиника не от към гумата а от другата страна.Fiat Punto 1.1 55 6 speed
Коментар
-
van_dal написа:micron написа:Здравеите колеги.Имам Фиат Пунто 1.1 94 година.И сега ми се налага да смениа още някои неща.Първо имам въпрос как мога да сменя вътрешния накрайник на кормилната рейка че тропа и е за смяна.Второ имам проблем с бензина като карам като подавам газ колата се едно спира, сменил сам помпата филтера и незнам какво друго да направя.Трето да питам дали Този модел Пунто има Филтер на копето няма климатик и климатроник. Прозорците ми се запотяват и немога да разбера от какво се получава.Благодаря предварително.uno-1.5i понто 1.2i
Коментар
-
micron написа:Несъм знам че като съм на вътрешна се получава на ваншна съм.Значи под жапката има една турбина тя е за въздоха да го варти.Но няма филтер няма други неща там само тя е и немога да разбера защо се потят.а за другите неща ако можете да кажете от към вътрешната страна как се сменя накраиника не от към гумата а от другата страна.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
micron написа:Добре а къде се намира това казанче ако може да ме опатите--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар