Здравейте колеги От вчера бравото(в подписа) започна да ми прави номер.Започна да прекъсва, губи мощност, издава звук все едно е на 3 цилиндъра, след малко спира и колата изхвърча напред, все едно нищо не е било.Забелязвам, че газовете, които изхвърля са доста наситени, в смисъл пуши доста.Днес сутринта около 10-на километра никакъв проблем, на връщане пак започна да ги прави тези номера.Мен ме съмнява дали няма вода в бензина, тъй като вчера заредих на една малка и малко съмнителна бензиностанция, със съмнителна цена - около 10 ст. по-ниска, просто в момента нямаше наоколо друга.Сега сипах около 15-20 литра карера 100 на OMV, белкем го размеша малко и се оправи.Засега 10 км. с карерата и нищо.Наскоро сменях нови кабели и свещи.Не знам дали е от това.Дали някой се сблъсквал с подобен проблем, да ме насочи какво да предприема?Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вода в бензина?
Collapse
X
-
Re: Вода в бензина?
EasternAlien написа:Здравейте колеги От вчера бравото(в подписа) започна да ми прави номер.Започна да прекъсва, губи мощност, издава звук все едно е на 3 цилиндъра, след малко спира и колата изхвърча напред, все едно нищо не е било.Забелязвам, че газовете, които изхвърля са доста наситени, в смисъл пуши доста.Днес сутринта около 10-на километра никакъв проблем, на връщане пак започна да ги прави тези номера.Мен ме съмнява дали няма вода в бензина, тъй като вчера заредих на една малка и малко съмнителна бензиностанция, със съмнителна цена - около 10 ст. по-ниска, просто в момента нямаше наоколо друга.Сега сипах около 15-20 литра карера 100 на OMV, белкем го размеша малко и се оправи.Засега 10 км. с карерата и нищо.Наскоро сменях нови кабели и свещи.Не знам дали е от това.Дали някой се сблъсквал с подобен проблем, да ме насочи какво да предприема?Благодаря предварителноfiat bravo 1.6 103+k.c. ex..
volvo s40 1.9
Коментар
-
Да и Аз съм чувал че се налива спирт за да се абсорбира водата в бензина, но за съотношение не знам.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Да и Аз съм чувал че се налива спирт за да се абсорбира водата в бензина, но за съотношение не знам.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Вода в бензина?
я кажи точно къде се намира тази бензиностанцийка?да не е една мъничка на околовръстното близо до овча купел?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар