Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос добавка за спиране на теч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос добавка за спиране на теч

Здравейте колеги. Имам теч от семеринга на коляновия вал,/задната от към кол.вал/- на Фиат Мареа дизел 2,4 тд-това е доста често явление при много автомобили, поне по мое усмотрение. Преди 1400 км. сложих добавка на ABRO за спиране течове в двигателя, но ефекта е нулев. Теча всъщност не е голям при спрян автомобил 3-4 капки за денонощие. След това правих няколко ремонта на семерини наложи се да сменя и нов маслен филтър /на 200км./, защото течеше и за всичките процедури налях литър масло, което всъщност е сменено преди 1500км. Иска ми се да не сменям семеринга още защото съединителя ми е здрав. Въпроса ми е мога ли да използвам друга добавка на FENOM, която ми е хвалят и дали ще има ефект или ще се получи обратен ефект със смесването на двете добавки и ефекта върху двигателя какъв ще е.
    фиат мареа 2.4тд
    опел фронтера

Някой пробвал ли е с две добавки и може ли да е фатално за двигателя. Според мен трябва да са съвместими ама не знам. Ще се радвам някой да даде съвет, чудно ми е дали и майсторите могат да отговорят какъв ли ще е ефекта
    фиат мареа 2.4тд
    опел фронтера

Коментар

колега и при мен течеше....и то много...но само смяната свърши работа...сега няма и капка паднала

Коментар

лошото е че съединителя ми все още е добре и само за тази семерина незнам дали е оправдано а дразнещо е да капе. В Плевен за смяна на семеринга взимат от 150 до 300 лева зависи в кой сервиз, ако някой знае по евтин в Плевен
        фиат мареа 2.4тд
        опел фронтера

Коментар

колеги някой има ли отговорна моя проблем, дали ще са съвместими двете добавки може ли да се получи отрицателен ефект
          фиат мареа 2.4тд
          опел фронтера

Коментар

Working...
          X